reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

Do pewnego momentu nóżki miał tak ułożone, że kopał mnie cały czas w prawy bok. Teraz już nie wiem, bo dostaję i z lewej strony :) Na filmiku to były rączki raczej, bo chwilę potem dostałam salwę bliżej żeber, która była o wiele mocniejsza :)

reklama
webcam-toy-foto3.jpg35 tydzień :):cool:

Załączniki

• webcam-toy-foto3.jpg
    webcam-toy-foto3.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 90
kaaroo śliczny brzuszek......zresztą wszystkie brzuszki sa piękne....

normalnie mam już takie rozstępy od spodu brzucha że aż sie przeraziłam- każdy ma inna podatnosc i nie na każdego nie działają tak samo preparaty antyrozstępowe:(

Kaska ja też mam okropne rozstępy i żadne kremy mi nie pomogły, po prostu już taka moja uroda albo i "nieuroda", ale przyzwyczaiłam się. Widziałam kiedyś takie zdjęcie, gdzie była kobieta (z odkrytym brzuchem, miała wiele rozstępów i obwisłą skórę) i jej dwoje dzieci (około 5,6 lat) i przytulały jej brzuch, pod spodem było napisane coś w stylu: kobiecy brzuch jest jak rany wojskowego po wojnie, każda kobieta zasługuje na bezgraniczną miłość. Od tamtej pory nie przejmuję się moim brzuchem, tym bardziej, że mój mąż mówi, że te rozstępy są piękne, bo to pierwsze dzieło Naszej córeczki! :)

Witam dziewczyny co do rozstępów to ja jeszcze na szczęście nie mam i powiem wam że ja raczej podatna na nie jestem bo jak moja waga przed ciążą skakała to pojawiały się wszędzie. Piersi mam okropnie pocięte na udach biodrach więc obawiałam się strasznie. Co prawda zostało jeszcze 1,5 miesiąca ale żyje nadzieją a używam tylko takiej niby oliwki z babydream dla kobiet w ciąży za jedyne 6 zł:-)

reklama
Do góry