reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

malabiala ja tez mam gęstwine włosia na brzuchu ale lini jeszcze nie mam , ale to przyjdzie z czase m:)

reklama
A ja mam ciemne włosy i też na brzuchu gęstwinach czarnych włosów tyle ze mi sie to pojawilo okolo 12 tyg. zdążyłam sie przyzwyczaic

Ojj te włosy mi też dokuczają :p Ale tak, jak mówi czekoladka21 do wszystkiego można się przyzwyczaić :p Co do krechy, to już od około 2 tygodni widziałam jej zarys, a teraz już fajnie ją widać :p

Kochane włosy to i ja mam na dodatek ciemne, a kreseczki brak, aż dziwne bo w poprzedniej ciazy jakos tak szybko sie pokazała:sorry:

To my dzisiaj rano:)

Załączniki

• 20130706_094552.jpg
    20130706_094552.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 73
Andzia- śliczny brzuszek!:-)

Kochane, ja też mam włosiska, ale przecież nie będziemy z gołym brzuchem paradować, więc nikt prócz nas i naszych m tego nie będzie widział:-D no może jeszcze gin na wizycie;-)

hi hi a ja myślałam że tylko ja mam włosy na brzuszku:-) ale mi ulżyło
a kreski nie miałam przy pierwszym dziecku i ciekawi mnie czy teraz się pojawi

reklama
u mnie lini brak a jesli o wloski to sa ale juz od dawna niestety zaduzo testosteronu mam juz sie do tego przyzwyczailaj ze nawet sie smieje z meza ze ja mam wiecej testosteronu niz on;-)

piekne te wasze brzuszki ja tez ktoregos dnia pokaze swoj

Do góry