reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Krewetka, jest masa super fajnych sukienek odcinanych pod biustem i swobodnie spływających do dołu. Myślę że taka będzie wyglądać najlepiej. Chyba że masz ochotę na cos obcisłego.

reklama
Krewetka, zerknęłam do albumiku, szkoda że takie małe zdjęcie całej figury, ale dziewczyny mają rację - najlepiej będziesz wyglądać w sukience odciętej pod biustem i spływającej swobodnie. Dobrze gdyby była krojona ze skosu, godety też mile widziane.:-)

Fajne brzuszeczki dziewczyny:-) Anusiak, to pępek Ci tak sterczy fajnie?:-)

Mój brzuszek właśnie dobiega setki, ale za kilogramy pewnie mi się oberwie, bo - uwaga - pół kilo na minusie dziś:cool2:
Nie pępek wklęsły jeszcze, chociaż "dziurka" coraz płytsza :tak:To pieprzyk.
Poł kg na minusie? :szok::szok::szok:

Załączniki

• Kopia SN853970 (600 x 361).jpg
    Kopia SN853970 (600 x 361).jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 36
a ja eis zastanawiałam nad spodniami+tunika, bo nie ukrywam ze jestem niskiego wzrostu a na dodatek trochę mi w nogach przybyło:szok:
Jak nogi mocnej budowy to faktycznie tak jak piszesz, ale spodnie na studniówce to tak mało elegancko:dry: Lepiej kieca do kostek:-p:-D

Anusiak mam podobny pieprzyk na lewym boku, na prawym też miałam (śmieszne takie z 2 stron :-) ) ale usunęłam. Tamten do usunięcia w lato.

niby tak, ale pewnie zaglądniemy tylko na chwilkę, wczoraj oglądałam kiecki, ale jak mam wydać 200zł na jeden wieczór to mi trochę szkoda tej kasy :zawstydzona/y:

E tam szkoda, zawsze będzie jeszcze jakieś wesele, impreza elegancka;-) Ale 200 zeta to faktycznie dużo, poszukaj raczej w sklepach typu drugi gatunek, ja zawsze tam kupuję eleganckie ciuchy, jeszcze nikt się nie kapnął:-)

Krewetka jeżeli dobrze rozumiem to nie będziesz tam jako uczennica.

Jeżeli tak, to pewnie że spodnie i tunika będą jak najbardziej na miejsc. Moja wychowawczyni 5lat temu na mojej 100dniówce równiez miała spodnie i tunike i bardzo elegancko wyglądała.

reklama
A teraz ja się pochwale moim brzuszkiem

Załączniki

• hyyyyyy.JPG
    hyyyyyy.JPG
    26 KB · Wyświetleń: 37
  • 010610104026.jpg
    010610104026.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 48
Do góry