reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

wypasione brzuszki dziewczyny ;-)
aga faktycznie jakoś tak nagle Ci wyskoczył :yes:
julinex - tylko 100cm przy porodzie?? też bym tak chciała :sorry2:
anusiak - masz tylko 2 kg na plusie?? qurde ja mam już 4 i boję się stawać na wagę bo cały czas coś przybywa :wściekła/y:

reklama
powinien być załozony osobny temat: "Nasz wymiary"- tylko teraz to już za pozno, bo kazdej z nas pare cm przybyło od sierpnia, a tak na bierzaco byśmy śledziły o ile jest nas więcej.

Wrzucam brzuszek z początku 22 tyg:

Załączniki

• BB.jpg
    BB.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 50
wciaz czekam na dzien kiedy dorwe w swe raczki aparat to Wam wkleje swoj brzuchol. poki co moge napisac ze urosl mi tak bardzo ze chyba musze znowu zrobic zakupy ciuchowe. kupilam jakis miesiac temu kilka rzeczy ktore wydawalo mi sie ze na dlugosc beda ok przez jakis czas a tu juz wszystko za krotkie :/

Fajne brzuszeczki dziewczyny:-) Anusiak, to pępek Ci tak sterczy fajnie?:-)

Mój brzuszek właśnie dobiega setki, ale za kilogramy pewnie mi się oberwie, bo - uwaga - pół kilo na minusie dziś:cool2:

reklama
Do góry