reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
UWAGA!!! Oto ja! Tylko uważajcie, żeby wam monitorów nie rozsadził mój brzuch:tak:

Załączniki

• IMG_0511.jpg
    IMG_0511.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0509.jpg
    IMG_0509.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 50
Wow Ola,fajny brzuszek:tak::-) Nie odnosisz wrażenia,że przy drugiej ciąży brzuch szybciej rosnie i jest większy,niż na dany tydzień,niz w poprzedniej ? Bo mi się wydaje,że tak.Pomimo,ze nie przytyłam,mam większy brzuch na dany miesiąc niż w poprzedniej ciąży.A wtedy miałam 3-4 kg na plusie.

Ja przytyłam już ponad 4kg ale rzeczywiście brzuch mam większy niż poprzednio. Tak jakby skóra była podatniejsza na rozciąganie. Więc aż się boję, co będzie dalej...:zawstydzona/y:
Mam problem ze słodyczami. Generalnie nie jem dużo, ale czekolada, batonik, wafelek codziennie musi być. I to mnie gubi.:-:)-:)sorry:

Ola ładny brzuszek,nie przesadzaj z tym ze rozsadzi monitor;-),już taki ciążowy.:-)
Mi się wydaje ze większy:-(

Mi się w ogóle wydaje ze oceniamy nasze brzuszki bardziej krytycznie niż inni... Pomimo ze mój jest nieduży, są dni, wieczorem szczególnie, kiedy wydaje mi się wieeeeelki...

reklama
Do góry