reklama
M
martika311
Gość
Tak jednaMartika, nieźle, na pewno tylko 1 dzidzia? Śliczna okrąglutka piłeczka:-)
Dziękuje dziewczyny,dobija mnie już ten duży brzuchal :-(A co będzie później to nie wiem
JustMe5 zgrabny brzuszek:-)
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Agnieszka77
Fanka BB :)
Wow Ola,fajny brzuszek:-) Nie odnosisz wrażenia,że przy drugiej ciąży brzuch szybciej rosnie i jest większy,niż na dany tydzień,niz w poprzedniej ? Bo mi się wydaje,że tak.Pomimo,ze nie przytyłam,mam większy brzuch na dany miesiąc niż w poprzedniej ciąży.A wtedy miałam 3-4 kg na plusie.
Oleśka1977
Ja przytyłam już ponad 4kg ale rzeczywiście brzuch mam większy niż poprzednio. Tak jakby skóra była podatniejsza na rozciąganie. Więc aż się boję, co będzie dalej...
Mam problem ze słodyczami. Generalnie nie jem dużo, ale czekolada, batonik, wafelek codziennie musi być. I to mnie gubi.:--sorry:
Mam problem ze słodyczami. Generalnie nie jem dużo, ale czekolada, batonik, wafelek codziennie musi być. I to mnie gubi.:--sorry:
M
martika311
Gość
Ola ładny brzuszek,nie przesadzaj z tym ze rozsadzi monitor;-),już taki ciążowy.:-)
Mi się wydaje ze większy:-(
Oleśka1977
Fajny masz brzusioi chyba rzeczywiście troszkę większy od mojego. Chyba że takie ujęcie aparatu.Ola ładny brzuszek,nie przesadzaj z tym ze rozsadzi monitor;-),już taki ciążowy.:-)
Ogólnie to już mamy niezłe stoliki, co?;-)
reklama
Podziel się: