reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Szczypiorkiem nie jestem... 164cm wzrostu.... 62kg wagi.... zobaczymy co będzie dalej... wizyta u gina 16 października więc znowu ważenie....

reklama
Ja też szczypiorkiem nie jestem. Wagą wyjściową było 71 kg na 178cm. Zawsze miałam skłonności do tycia więc trzymałam rygorystyczną dietę. Teraz musiałam z niej zrezygnowac więc przytyję masakrycznie dużo... Już przytyłam pewnie z trzy, cztery i tyje nadal. Dzisiaj wejdę na wagę u lekarza.. I pewnie się załamię, heh. Ale czego się nie robi dla dobra naszych kruszynek ;) albo pęcherzyków. Jak narazie to nie wiem czy kruszynka faktycznie się wytworzyła .. mam nadzieję ;)

To teraz moja kolej. Mój wielki brzuchol 10tc:

Załączniki

• S6005763.JPG
    S6005763.JPG
    51,2 KB · Wyświetleń: 87
Faaajne brzusie ;) Ja swój pokaże jak będę w 6 miesiącu, może wtedy nie będzie widać tłuszczyku aż tak bardzo ;) Teraz zdjęcia mojego brzucha nadają się do forum o odchudzaniu xD a nie o ciąży ;)

To teraz moja kolej. Mój wielki brzuchol 10tc:
istne wierne odbicie mojego brzucholka!!! i zmienił sie w taki dopiero niedawno i tak z dnia na dzień się większy zrobił he he he. Podobne mamy te brzuszki, no ale podobny też mamy wiek ciąży :happy:

aha i chciałam dodać ze po jedzonku jakims konkretniejszym to brzuszek robi się jeszcze ogromniejszy!!! także już jest po czym się pogłaskać ;)

no ja się zważyłam i narazie 10tydz. jestem na plusie juz 2 kg. tzn na poczatku schudłam 1 kg przez mdłości, a teraz mam na odwrót- jak czegoś nie zjem to mnie mdli więc cały czas coś wpierniczam, a to jabłuszka, a to wafle ryżowe, a to rodzynki i tak cały boży dzień ehhhhhhhhhhhh.
melodie co do skłonności do tycia ja mam to samo. moja mama i wszystkie jej 3 siostry mają nadwage ok. 20kg!!!!!!!!!!! to samo dziadek z babcią. Jak byłam mała to pasiono mnie jak małą trzudkę i co i efekt był taki że pod koniec podstawówki ważyłam 66kg! ale poszłam sama po rozum do głowy, zaczeły sie wieczne wojny w domu o jedzenie a ja schudłam. jednak cały czas do tej pory się pilnowałam gdyz nawet po świętach potrafiłam byc na plusie z 3 kg.
ale się rozpisałam, no nic będę kończyć a o moich dodatkowych kg napewno napisze coś niebawem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój po jedzeniu nie rośnie, bynajmniej nie zauważyłam;-), co nie zmienia faktu, że w żadne spodnie sprzed ciąży się już nie zapinam:eek:
shyangel który masz tydzień ciąży?

mój po jedzeniu nie rośnie, bynajmniej nie zauważyłam;-), co nie zmienia faktu, że w żadne spodnie sprzed ciąży się już nie zapinam:eek:
a mój właśnie rano płaski, a jak tylko cokolwiej zjem to już się robi okrąglutki. wiadomo dla kogoś kto nie wie o mojej ciązy jest to niezauważalne

reklama
Do góry