reklama
Chrupcia rewelacyjnie wyglądasz!
tia, w okolicy pępka to tak Dzięki za komplementy!
Brzuch faktycznie mam bardzo ładny, bardziej okrągły i wyżej niż ze Stachem. Ale nie taki jak z dziewczynkami miały np. nataliak czy tiger. Ciekawe co dalej
na razie +10 kg. Analogicznie ze Stasiem miałam +8.
A w piątek pękły mi na pupsku w dwóch miejscach moje jedyne ciążowe dzinsy (h&m) fantastycznie...
wiolan
PODWÓJNA MAMA
tia, w okolicy pępka to tak Dzięki za komplementy!
Brzuch faktycznie mam bardzo ładny, bardziej okrągły i wyżej niż ze Stachem. Ale nie taki jak z dziewczynkami miały np. nataliak czy tiger. Ciekawe co dalej
na razie +10 kg. Analogicznie ze Stasiem miałam +8.
A w piątek pękły mi na pupsku w dwóch miejscach moje jedyne ciążowe dzinsy (h&m) fantastycznie...
brzuchy rzeczywiscie zupelnie inne masz... ja w obu podobne, choc uwazam, ze z kacperm byl zgrabniejszy.. a z Agatą byl wlasnie podobny do twojego....
a co do wagi, to ja coiagle zachodze w glowe gdzie ty 10 kilo upchalas ze nic a nic nie widac....
a i sorki ale spodziewalam sie po opisie innego pekniecia.. a tu tylko dzinsy... usmialam sie, choc tobie pewnie nei do smiechu..
wiolan
PODWÓJNA MAMA
I całe szczęście ze to tylko spodnie były.... A w h&m zapewne maja jeszcze także można dokupić....wiolan - kobieto za duże wymagania masz! se kolejnego pekniecia na pupsku nie dorobię ku uciesze forum
aguska24mir
mama Pawełka :)
chrupciu naprawde nie widac po tobietych +10 kg masz ładniutki brzuszek
reklama
zdjęcie jest w grupie w profilu afi :-)afi - bez zdjęc wypowiedź się nie liczy
Podziel się: