reklama
asca
Zaangażowana w BB
czasem wydaje mi sie, ze moja po kolana wbila mi sie w watrobe
asca
Zaangażowana w BB
a moze przez ta glowe nisko i nogi "w watrobie" to brzuch mi opadl nie w strone stop tylko w strone kregoslupaasca gdzie Ty schowałaś to dzieciątko skoro masz taki malutki brzusio.
katagorka20
Fanka BB :)
dziewczyny bardzo Wam dziękuję teraz jakos troszke mi lepiej... mój M mowi ze duzy brzuszek ale kochany!!!
w sumie mama stwierdzila że nie jest wielki ale mnie sie wydaje ze bardzo duży... ciekawe ile jeszcze urośnie...
w sumie mama stwierdzila że nie jest wielki ale mnie sie wydaje ze bardzo duży... ciekawe ile jeszcze urośnie...
katagorka20
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 238136Zobacz załącznik 238135
Nikita, katagorka- cud, miod nie brzuch
moj chyba tez nie za duzy jak tak patrze na zdjeciu i wydaje mi sie, ze wysoko- na przekor usg wg ktorego dziecko wymiarami odpowiada 37-40tc i glowka b. nisko.
ASCA brzuszek przeuroczy i taki zgrabniutki
martina969
Filipowa mama
Asca brzuszek super i jaki zgrabny
:-)Dziewczyny brzuszki zgrabniutkie
Nie to co u mnie, 14kg na plusie i to wszystko w brzych poszło
Wyglądam jak wieloryb, albo jakby lokatorów było we mnie więcej niż jeden
Dzis np bylam w pobliskim sklepie i ekspedientka mnie zagadneła, kiedy w końcu jade do szpitala?
Mówię, że wg terminu za 5 tyg dopiero...
A ona, że tak się zastanawiały już od dłuższego czasu, że ja to już na dniach jestem, a teraz to sie dowiaduje ze dopiero 8 miesiąc sie mi kończy
Widać, że na wsi wszyscy wszystko widzą
Nie to co u mnie, 14kg na plusie i to wszystko w brzych poszło
Wyglądam jak wieloryb, albo jakby lokatorów było we mnie więcej niż jeden
Dzis np bylam w pobliskim sklepie i ekspedientka mnie zagadneła, kiedy w końcu jade do szpitala?
Mówię, że wg terminu za 5 tyg dopiero...
A ona, że tak się zastanawiały już od dłuższego czasu, że ja to już na dniach jestem, a teraz to sie dowiaduje ze dopiero 8 miesiąc sie mi kończy
Widać, że na wsi wszyscy wszystko widzą
reklama
Podziel się: