reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Shyangel - niezły z Ciebie patyczak :) piękne dłuuuuuugie do ziemi nogi - pozazdrościć...

ale wreszcie brzuszka chociaz dostałaś :) śliczny jest ...

No i wogóle laska że hej :) tak trzymać

aga a z czego Ty kobieto chciałaś się odchudzać?? :-p
awru teraz przed ciążą byłam szczuplak, ale kiedyś też miałam problemy. u mnie jest tak, ze szybko tyję, więc muszę się pilnować:baffled:

Powracam do Was dziewczyny po nieziemsko długiej jak dla mnie nieobecności wśród Was albowiem ok 2 tyg nie miałam internetu. Znając życie nie nadrobie już straconego czasu ale mam nadzieje że przynajmniej będe na bierząco. No to sie chwale swoim brzuszkiem z dnia dzisiejszego ;-)

dziewczyno jak Ty pięknie wyglądasz w tej ciąży, nie dość, że fajny brzuszek, to jeszcze super nogi!!!:happy2:

Dziękuję za miłe słowa mamuśki :-)
Kochane ja mam 12kg na plusie wiec dajcie mi spokój z ta figura i nogami :-p zreszta to dla mnie drugorzędna kwestia, brzuś ma u mnie number one :-)

Shyangel - dołączam się do komplementów - bardzo ładnie sie prezentujesz, a brzusio rzeczywiście zrobił się bardzo widoczny :-)

reklama
Do góry