reklama
N
nataliak
Gość
nie rozumiem dlaczego niektore z Was martwia sie tym ze maja 10kg na plusie? przeciez to jest norma na tym etapie ciazy wiec nalezy sie cieszyc ze wszystko jest ok i brzuchy rosna!
3 kg... u mnie to tylko w snach Niestety nie mam co liczyc, że nasza siatkarka będzie miała mniej niż 4 kg... Ostatnio to nawet zastanawiałam się czy mnie na cesarkę nie skierują jak dzidzia taka duża będzie... Nie wiecie od ilu kilogramów bejbika kierują mamę na cesarkę?
N
nataliak
Gość
3 kg... u mnie to tylko w snach Niestety nie mam co liczyc, że nasza siatkarka będzie miała mniej niż 4 kg... Ostatnio to nawet zastanawiałam się czy mnie na cesarkę nie skierują jak dzidzia taka duża będzie... Nie wiecie od ilu kilogramów bejbika kierują mamę na cesarkę?
w moim szpitalu taka umowna granica to 4kg ale bierze sie tez pod uwage budowe rodzacej kobiety.
reklama
Jak wrócę do domu z pracy to wrzucę swoje zdjęcie z wczoraj z 27 tygodnia...powiem tak: jak je zobaczyłam to się za głowę złapałam jaki mam już duży brzuch...przez tydzień(!) urósł chyba ze dwa razy...ale od początku ciąży tylko 6 kg na plusie także nie jest źle
Podziel się: