reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

A teraz ja sie pochwale swoim pięknym brzuchalkiem;-)
Pierwsze zdjęcie z 21 tygodnia a drugie to z 25 tygodnia
Martkika brzusio już spory i dobrze bo widać że dzidzia rośnie:tak:.
Ja w środę też byłam na mieście kupić sobie stanik i o dziwo znalazłam taki co ładnie się układa i podtrzymuje biust i jest taki od razu do karmienia przystosowany.
Wcześniej kupiłam taki zwykły bawełniany i kurcze przy większym biuście on jest do niczego:no::no:więc szukałam czegoś innego...za ten co znalazłam dałam 40zł więc chyba nie tak dużo:confused:

reklama
Dziewczyny super brzuszki:-)
Mój tez rosnie, z 78 juz jest 94:szok: coraz blizej mi do meza a myslalam ze jego brzuchol taki ogromny ze go nie przegonie:-D
Co do biustu z B jestem na D i juz coraz blizej mi do E:szok:

Wszem o wobec obwieszczam, że osiągnęłam w pasie 1 metr :-):-):-)
Brzuch okrągły co mnie bardzo cieszy, natomiast moim zmartwieniem jest to, że do tego brzucha nie pasuje mi moja chuda Doopa :-D:-D:-D

martika brzusio na medal ;-)

Dziękuje dziewczyny,ja ostatnio się mierzyłam i brzuchal mi urusł.W końcu rośnie.Ale jak narazie w uda mi nie idzie.Tylko w brzuch i cyce.Oby tylko nie podbródek bo już jeden mam dodatkowy;-)

Dziewczyny - śliczne brzuchalki :-) Nasze dzieciaczki rosną jak na drożdżach,

ja tez pochwalę się moim bębenkiem - dzisiejsze zdjęcie

Załączniki

• 27tc6d_5.JPG
    27tc6d_5.JPG
    32,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry