Dzięki za pochwałę talentów mojego męża;-) Zajęcia były super no i najważniejsze, ze małż potrafi teraz ogarnąć gdzie co dziecko ma i jak leży:-) A co do rysunków jeszcze, to obok nas dzidzię rysował chłopak, który jest architektem i gdyby nam nie objaśnił co i jak, to w życiu bym się z rysunku nie zorientowała
reklama
jak????????? ja sama nie potrafię ogarnąć co gdzie jest?????????Dzięki za pochwałę talentów mojego męża;-) Zajęcia były super no i najważniejsze, ze małż potrafi teraz ogarnąć gdzie co dziecko ma i jak leży:-)
dzięki super, a do tego uwielbiam ten kolor:-)asieek specjalnie dla ciebie- ała okazałość sukienki, ale nie na mnie
Waga 58,4 kg (6,4 kg na plusie) ale przez to rzyganie straciłam w tym tygodniu 1 kg
JustMe - ale fajowe zdjęcia ze szkoły rodzenia - ja nigdy nie chodziłam - buuu - nie mialam szansy, a szkoda bo wiem ze dziewczyny pozniej trzymają kontakt
JustMe - ale fajowe zdjęcia ze szkoły rodzenia - ja nigdy nie chodziłam - buuu - nie mialam szansy, a szkoda bo wiem ze dziewczyny pozniej trzymają kontakt
Ostatnia edycja:
flintolinka
Fanka BB :)
śliczna sukienusia a brzusio i malowidła pierwsza klasa ;-)
reklama
ruda80
Fanka BB :)
Aga ładny okrąglutki brzuszek:-).
Podziel się: