ja jak na niego patrze, to coraz bardziej zacyzna mi się podobać :-) ale żadna nie chce wstwić swojego :-(aga ale fajny masz już brzuszek - kurcze dziewczyny zaczynamy rosnąć
reklama
Witam na tym wątku. Na innym już goszczę, więc i tu chciałam się przywitać.
Aga0411, fiu fiu, figura tylko pozazdrościć. Powinno być szybko widac brzuszek u Ciebie. Zobaczysz sama.
Ja mam wrażenie, że mój się trochę zaokrąglił .Muszę zrobić fotkę i wstawić, ale taką z rana, bo najbardziej wiarygodna. Wieczorem to mam chyba bardziej wzdęty niż ciążowy i jakby bardziej napięty.
pozdrawiam
Aga0411, fiu fiu, figura tylko pozazdrościć. Powinno być szybko widac brzuszek u Ciebie. Zobaczysz sama.
Ja mam wrażenie, że mój się trochę zaokrąglił .Muszę zrobić fotkę i wstawić, ale taką z rana, bo najbardziej wiarygodna. Wieczorem to mam chyba bardziej wzdęty niż ciążowy i jakby bardziej napięty.
pozdrawiam
bierzesz na odpowiedz i zjeżdzasz na dół i tam masz zarządzaj załącznikami i zdjęcie które masz na kompie wrzucasz tuWitam wieczorową porą
Jak mam wkleić fotkę?Będę wdzięczna za wskazówki
Aga0411 dzięki wielkie. Już próbuję
Zaraz malutka odsłona, o ile się uda
Oto mój mały brzuszek. 11 + 2 hbd.
To moja 3cia ciąża i moze dlatego już trochę widać. Robiłam po południu.
Jakaś kropka mi się zawieruszyła w obiektywnie i mam lekko z tyłu, to nie znamię
Zaraz malutka odsłona, o ile się uda
Oto mój mały brzuszek. 11 + 2 hbd.
To moja 3cia ciąża i moze dlatego już trochę widać. Robiłam po południu.
Jakaś kropka mi się zawieruszyła w obiektywnie i mam lekko z tyłu, to nie znamię
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: