reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciaży

reklama
ja od 3 dni dieta wychodzi to tak ze jem 2 sniadania 2 obiady 2 kolacje i zdarzy sie jeszcze posilek ale male i fit zobaczymy jak na tym wyjde :D
wasze 6 czy 7kg nie tak zle tak na prawde :) zakladajac ze po 20tyg a zalecaja do 12 przytyc :)

A ja ciągle nic nie przytyłam.. no może 1 kg :-( Trochę się tym niepokoje, ale lekarka i położna mówi, że dziecko rośnie i że wszystko w porządku.. I że nie mam jeść więcej na siłę, żeby tylko przytyć.. Ale tak jak czytam, że Wy już macie kg na plusie to tak jakoś mi dziwnie :-(

U mnie 25+4 I 8kg wiecej na wadze
Fluttershy jak lekarz mowil, ze z dzidzia ok to sie nie przejmuj, a jak chcesz to wez ode mnie pare kg ;)

mam taka apke co mnie wola ze rosnie dzidzia i wyswietla mi sie ilosc dni do porodu cm i g dzidzi :D no ale to mocno orientacyjnie

U mnie dzis rowno 26 tydzień +7 kg i 105 cm w najwiekszym miejscu brzuszka :-) cieszy mnie to ze wszyscy mi mowia ze ładnie wygladam w ciazy najbardziej denerwóją mnie popenkane naczynaka na calym ciele a najwiecej na dekoldzie:-( mam nadzieje ze to znoliknie po porodzie

o to zaraz 7 miesiac i wjezdzasz w 3 trymestr :)

ja tez mam straszne naczynka, nos, poliki i uda, oby poznikalo bo nie oszukujmy sie, malo estetyczne to jest..

reklama
Ja dzisiaj zaczynam 27 tydzień i 10.5 kg na plusie :) brzuch wyraźny :) przynajmniej widać że jestem w ciąży a nie się objadłam ;)

Do góry