reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga w ciąży:)

Aktualizacja:D

Wzrost 170cm, waga przed ciążą 58kg, BMI: 20,1

22t6d - 64,8kg (+6,8kg)
23t6d - 65,2kg (+7,2kg)
24t6d - 67,0kg (+9kg)
25t6d - 67,2kg (+9,2kg)
26t6d - 67,1kg (+9,1kg)
27t6d - 69,5kg (+11,5kg)
28t6d - 69,8kg (+11,8kg)

:))

Ostatnia edycja:
reklama
To ja, przed ciaza 53, wzrost 165, bmi 19,5

Tydz 15 > 54.50 kg > +1.50 kg
Tydz 22 > 57.00 kg > +4.00 kg
Tydz 27 > 58.40 kg > +5.40 kg

Kotlcia - na pocieszenie u mnie nic nic nic, a potem ni z gruszki ni z pietruszki plus 4kg ;P wiec jeszcze nie przesadzone czy zaraz nie czeka mnie kolejny skok wagi ;). Do tego mam latwo, bo jak takie sa upaly to czlowiek wcale nie ma checi jesc - slodycze niekoniecznie, bo jakos w ciazy stracilam nimi totalnie zainteresowanie, choc wczesniej , chleb moze dla mnie nie istniec, moglabym caly dzien same owoce wsuwac ;P

reklama
U mnie dziś początek 30 i na plusie 7 kg. Myslalam ze będzie dużo więcej, bo brzuch mi urósł mocno w ciągu 2 ostatnich tygodni i bałam sie wejść na wage. Ku mojemu zdziwieniu przyrost pół na tydzień, czyli tyle, co trzeba.

Do góry