Klementinka
Fanka BB :)
to ja chyba dopisze sie do owsiankowego klubu z uwagi na blonnik,
jak robicie? dodajecie cos?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja chyba dopisze sie do owsiankowego klubu z uwagi na blonnik,
Mama kubulki- nie zniechęcaj się. Czasem waga przez jakiś czas nie chce drgnąć a za jakiś czas ładnie leci. Moze schudłaś więcej tylko np jesteś przed okresem? Czasem nawet 2 kilo więcej mozna wazyc przed miesiączką. Chcesz uzyskać wage sprzed porodu czy nizszą? Ile wazysz i ile masz wzrostu??
Aha- ja od 2 tygodni jem owsiankę na śniadanie i kolacje i schudłam 1,5kg, więc polecam
dziewczyny, czy miala ktoraś z Was liposukcje ultradzwiekowaalbo slyszalyscie jakies opinie???????/
zobaczcie jaki groupon 499 zł zamiast 4990 zł za 10 Liposukcji Ultradźwiękowych na Dowolną Partię Ciała
dziesiec zabiegow za piec tysiecy wow! Jakby to dzialalo to ja bym sie pewnie odwazyla wydac te 500zl Nie znam nikogo kto mial taki zabieg wiec nie doradze..dziewczyny, czy miala ktoraś z Was liposukcje ultradzwiekowaalbo slyszalyscie jakies opinie???????/
zobaczcie jaki groupon 499 zł zamiast 4990 zł za 10 Liposukcji Ultradźwiękowych na Dowolną Partię Ciała
dziewczyny, czy miala ktoraś z Was liposukcje ultradzwiekowaalbo slyszalyscie jakies opinie???????/
cena podejrzana, też gdybym miała pewność ze to działa nie żałowałabym sobie 500 zł