reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
generalnie szyję coś innego tylko troche maszyna mi szwankuje i muszę się sie za nowa rozglądnąc ;-). W każdym razie ręcznie wymodziałam berecik i nawet widać niebieską nitkę, bo to tylko zafastrygowane bo nie miałam czym zszyć ;-) , muszę nad nim popracować jeszcze,ale wstepnie mi sie podoba ;-)

Załączniki

• DSCN9953.jpg
    DSCN9953.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 77
generalnie szyję coś innego tylko troche maszyna mi szwankuje i muszę się sie za nowa rozglądnąc ;-). W każdym razie ręcznie wymodziałam berecik i nawet widać niebieską nitkę, bo to tylko zafastrygowane bo nie miałam czym zszyć ;-) , muszę nad nim popracować jeszcze,ale wstepnie mi sie podoba ;-)
Zajefajny :-)

moje szydełkowe wytwory:-p
2013-02-06 19.37.07.jpg2013-02-06 19.37.37.jpg2013-02-06 19.38.16.jpg2013-02-06 19.39.20.jpg2013-02-06 19.40.09.jpg

1) ponczo dla Miszki, ostatnio właśnie skończyłam, tylko jeszcze wstążeczkę, sznureczek czy coś w dziury muszę wsadzić
2) tunika dla Miszki
3)szal-komin samca
4)czapa młodej
5)czapa moja:-p
w międzyczasie mnóstwo tworów które zostały sprute bo oczekiwań nie spełniły:rofl2:

dzięki:*
Dawiśka, no to skoro książek chwilowo masz dosyć to patykiem trochę powykręcaj teraz;-)a zdradzisz co dziergałaś??? ja sobie kupiłam gazetę z wzorami motywów i zawsze jak zaczynam jakiegoś się uczyć (a większość to dla mnie czarna magia jeszcze:sorry2:) to mam ochotę zrobić szalik:cool2:ale nie daję się i aktualnie z dwóch różnych włóczek kombinuję coś co jeśli starczy mi cierpliwości będzie sweterkiem dla mnie;-)a jak cierpliwości nie starczy to dla Miszki:-D
Dziula, moja czapulencja była chyba pierwszą czapką jaką zrobiłam:-)pruta tysiąc razy bo początek nie wychodził mi tak jak chciałam, ale jakoś wyszła i między ludzi w niej chodzę więc chyba jest w miarę:-D

reklama
moje szydełkowe wytwory:-p
Zobacz załącznik 537250Zobacz załącznik 537251Zobacz załącznik 537252Zobacz załącznik 537254Zobacz załącznik 537255

1) ponczo dla Miszki, ostatnio właśnie skończyłam, tylko jeszcze wstążeczkę, sznureczek czy coś w dziury muszę wsadzić
2) tunika dla Miszki
3)szal-komin samca
4)czapa młodej
5)czapa moja:-p
w międzyczasie mnóstwo tworów które zostały sprute bo oczekiwań nie spełniły:rofl2:
Świetne, widzę że kolejna Mamuśka ujawnia swój talent, i bardzo dobrze :-) Ida możesz być z siebie dumna.

Do góry