reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Sarisa przez Ciebie mam ochotę zrobić coś dla mojego dziecka własnoręcznie....hmmm tylko co to może być?Może mu uszyję poszewkę na poduszkę....a może już lepiej takie cudeńka zostawię Tobie,bo jeszcze igłę złamię:-D

reklama
Słońce uszycie poszewki na poduszkę to pikuś i trwa 30 minut :-) hehe, a ile przyjemności. Jak znajomi przychodzą to zawsze mówią i jeszcze mi powiedz, że to też uszyłaś ;-)(bo wiele rzeczy uszyte z kawałków tych samych materiałów i łatwo sie kapnąć ;-)) i wiesz jak to miło usłyszeć.

P1080449.jpg
a to druga czapeczka bardziej "dziurawa" zeby chlodniej troszke bylo. tak sobie mysle ze nie umiem zdjec dobrych robic:/ i zalozona jakos lepiej sie zawsze prezentuje niz taka

Czruś ręcznie byłoby Ci ciężko. Na maszynie jak pachworkową robie to schodzi z wycięciem obszyciem 30 minut, bo jak jednolitą się robi to może 10-15 minut(jak się nić nie zrywa hehe) jak chesz to mogę cosik dla Krzysia uszyć?? Taką chłopięcą ;-)
Mamagusi śliczne kapelusiki robisz :-). A ile Ci schodzi z takim jednym?

reklama
sarisa, ja to ze zdziwienia nie moge wyjść że ty masz taki talent i go niewykorzystujesz komercyjnie
:happy2: ale ja mam dla ciebie zamówienie, tyle że nie dzieciowe ;-)

mamaagusi, śliczna ta czepaczka :tak::-)

Do góry