Sariska,jakie ty piekne rzeczy robisz....masz gust,Dziewczyno.A datą się nie przejmuj- taki urok "hendmejdu"- tym bardziej właśnie cenne.Wiesz,czytałam kiedys o kobietach,amerykańskich osadniczkach,które szyły patchworki- według wzoru,ale specjalnie w jednym fragmencie go myliły,żeby ich był unikalny
reklama
pszczylaszczka
Fanka BB :)
Sarisa- śliczne.
A ja w sobote zalozylam blog !! Jest w trakcie wpisywania . MAm mega radochę
MAM OCHOTĘ NA ....
A ja w sobote zalozylam blog !! Jest w trakcie wpisywania . MAm mega radochę
MAM OCHOTĘ NA ....
Ida Sierpniowa
sarisku, ja wiem że ty skromna dziołcha i dlatego tak piszesz, ale obie przecież wiemy że piękniejszej szatki Zuzinek nie znalazłby na całym świecie, co nie, słońce?:-):-)
Roxannka
Pracująca mama!
Sarisa, WOW takiej ładnej to w żadnym sklepie nie znajdziesz ;-)
moge się podpisać pod wszystkim co dziewczyny napisały, a najbardziej podoba mi się to co napisała happybeti, taki delikatny błąd nadaje charakteru i indywidualności potem bedziesz mogła Zuzce opowiadać, jak mamusia wyszywała specjalnie dla niej to cudo :-)
pszczylaszczka, fajny pomysł, tylko chyba trzeba miec troche czasu na prowadzenie tego. Ja to mam słomiany zapał i pewnie po tygodniu albo dwóch bym dała sobie spokój
moge się podpisać pod wszystkim co dziewczyny napisały, a najbardziej podoba mi się to co napisała happybeti, taki delikatny błąd nadaje charakteru i indywidualności potem bedziesz mogła Zuzce opowiadać, jak mamusia wyszywała specjalnie dla niej to cudo :-)
pszczylaszczka, fajny pomysł, tylko chyba trzeba miec troche czasu na prowadzenie tego. Ja to mam słomiany zapał i pewnie po tygodniu albo dwóch bym dała sobie spokój
pszczylaszczka
e tam, po zasnieciu Hanki- to raczej moja ksiazka kucharska )
dzięki dziewczynki . I fajnie, że sie Wam podoba. A z ta nieszczęsna 8 to mi się śnić bedzie, bo tak na szybko wyszywane wiec nawet może być.
Pszczylaszczka a Ty sama robisz zdjęcia do Bloga, bo mi jęzorek wisi jak widze takie cuda kulinarne ehh
Pszczylaszczka a Ty sama robisz zdjęcia do Bloga, bo mi jęzorek wisi jak widze takie cuda kulinarne ehh
R
rysia85
Gość
sarisa szatka cudna...zdolniacha z Ciebie:-)
przylaszczka powiem krótko:mniam.......:-)
przylaszczka powiem krótko:mniam.......:-)
reklama
dorisday2512
sarisa powtórzę za dziewczynami - ślicznie ! I ja tam nic nie widzę nieteges w tej dacie. Jest git ! ejjj żebym ja taka zdolna byla ;-)
Podziel się: