reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Sarisko cudne...zdolna z Ciebie dziewczyna:tak:Jeśli zajmiesz się sprzedażą swojego produktu to ja się zapisuje na listę chętnych zakupić owe cudeńka dla starszej dziewczyny (dla mnie).

reklama
dzięki dziewczyny :) to miłe, że się Wam podoba, bo jak zaczęłam robić pierwszą opaskę to byłam podekscytowana, a potem wydawało mi się to takie sobie :-(, ale że Makuc pytała i pytała to wkleiłam.
E-lonko opaski są na gumce

SARISA że niby to dzięki mnie Twoja twórczość ujrzała światło dzienne? miło mi ;-):laugh2::rofl2: to może jak Cie jeszcze bardziej będę "napastować" to więcej takich cudeniek zrobisz i na sprzedaż wystawisz? Bo ja też chętna :-p

sarisa noooooooo to terazzzz to ja rozumiem! juz wszystko jasne , co Cię tak pochłonęło. Ohhhh już widzę tą Twoją ślicznotkę w tych opaseczkach i spineczkach.... hmmmmn zazdroszcze talentu i córci ;-)

mojego wczorajszego posta wcieło :eek: no cóż napisze jeszcze raz ;-)

sarisko, śliczne naprawde, sama mogłabym nosic takie :tak: ciekawa tylko jestem ile ty jeszcze talentów skrywasz :cool2:;-)

reklama
Do góry