reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
Dziulka, a ja nie pochwalę;-)- hymn super,ale...Ty chcesz,żeby nas za obrazę hymnu państwowego pozamykali wszystkie,jak narąbane w 3 d...y będziemy go ryczeć na całe gardło???!!!!Dzieci osierocić???!!!!:-DKooochana,słowa super,ale melodię musimy dobrac inną,cobyśmy mogły naprawde go śpiewać:tak::-D.

Dziewczyny nie koniecznie musi być melodia jak do państwowego, może wśród Nas jest jakaś utalentowana dziewczyna co tworzy muzę, będziemy mieć własny orginalny hymn tylko trzeba jeszcze pomyśleć w jakim klimacie ma być, jak są rymy to może jakiś hiphopowiec nam podkład porządny pod to zrobi :-)

mnie sie nasunal nasz narodowy hahah:D dla mnei muza moze byc inna:D a po ilosci odwiedzin widze ze chyba robi furore:))))) 251 razy juz byl czytany

Wygrzebałam gdzieś - czasy liceum :laugh2:

Dziękuję Ci za te godziny czekania z głupią nadzieją,że może za chwilę wejdziesz
Dziękuję Ci za łzy,które spadały dźwięcząc głuchym echem
Dziękuję Ci za przyspieszone bicie serca czytając wiadomości do Niej...
Dziękuję Ci za anielską cierpliwość,którą w sobie odkryłam
Dziękuję Ci za wiarę,okrutną wiarę, gdyż większą w ciebie niż w Boga
Dziękuję Ci za marzenia,które pozwalały mi trwać,bo tylko w nich byłeś choć na chwilę dla mnie
Dziękuję Ci za samotność,chociaż przecież byłam z Tobą

Dziękuję Ci za miłość,której tak naprawdę nigdy nie było

reklama
Do góry