reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
Dziulka, a ja nie pochwalę;-)- hymn super,ale...Ty chcesz,żeby nas za obrazę hymnu państwowego pozamykali wszystkie,jak narąbane w 3 d...y będziemy go ryczeć na całe gardło???!!!!Dzieci osierocić???!!!!:-DKooochana,słowa super,ale melodię musimy dobrac inną,cobyśmy mogły naprawde go śpiewać:tak::-D.

Dziewczyny nie koniecznie musi być melodia jak do państwowego, może wśród Nas jest jakaś utalentowana dziewczyna co tworzy muzę, będziemy mieć własny orginalny hymn tylko trzeba jeszcze pomyśleć w jakim klimacie ma być, jak są rymy to może jakiś hiphopowiec nam podkład porządny pod to zrobi :-)

mnie sie nasunal nasz narodowy hahah:D dla mnei muza moze byc inna:D a po ilosci odwiedzin widze ze chyba robi furore:))))) 251 razy juz byl czytany

Wygrzebałam gdzieś - czasy liceum :laugh2:

Dziękuję Ci za te godziny czekania z głupią nadzieją,że może za chwilę wejdziesz
Dziękuję Ci za łzy,które spadały dźwięcząc głuchym echem
Dziękuję Ci za przyspieszone bicie serca czytając wiadomości do Niej...
Dziękuję Ci za anielską cierpliwość,którą w sobie odkryłam
Dziękuję Ci za wiarę,okrutną wiarę, gdyż większą w ciebie niż w Boga
Dziękuję Ci za marzenia,które pozwalały mi trwać,bo tylko w nich byłeś choć na chwilę dla mnie
Dziękuję Ci za samotność,chociaż przecież byłam z Tobą

Dziękuję Ci za miłość,której tak naprawdę nigdy nie było

reklama
Do góry