reklama
M
m_ktosia
Gość
pieknie plona swiece i stroiki na stole
kasirka te gwiazdeczki czerwone jakie fajne--- rozsypmy je po stole, bedzie milutko
i co z tymi prezetami????
czybyscie nic sobie jeszcze nie wymarzyly??? no dalej
ja poprosze swietego mikolaja o BILET DO POLSKI
kasirka te gwiazdeczki czerwone jakie fajne--- rozsypmy je po stole, bedzie milutko
i co z tymi prezetami????
czybyscie nic sobie jeszcze nie wymarzyly??? no dalej
ja poprosze swietego mikolaja o BILET DO POLSKI
a ja bym chciała w góry... tak większą gromadą... szusowanie po pięknych stokach, grzane wino w karczmach...... nocne siedzenie i gadanie o niczym......... oczywiście dzieci w domu........ no i zabrałaby Was... może włoczy albo austria... piszecie sie na to?..................
M
m_ktosia
Gość
hana ja bardzo chetnie, po skorzystaniu z biletu do Polandii wybywam z tobz w alpy :-)
wobec tego prosze szanownego mikolaja (uwaga uwaga-nie ma limitow prezentowych mozna ile sie chce ) poprosze nowe nartki, buty i w ogole super fajniusi stroj na stok
wobec tego prosze szanownego mikolaja (uwaga uwaga-nie ma limitow prezentowych mozna ile sie chce ) poprosze nowe nartki, buty i w ogole super fajniusi stroj na stok
sami
Fanka BB :)
Ja wlasnie szykuje recznie ozdabiane, malowane takie duze babki - dla kazdej z nas po jednej babeczce ktora ladnie ozdobie :-)
A na prezent poprosze pod choinka mikolaja o ladny domek w gorach (oczywiscie w Polsce) , przyczepe kempingowa super wyposazona hmmm coby tu jeszcze skoro mikolaj taki bogaty w tym roku ;-)a pomysle jeszcze :-)
A na prezent poprosze pod choinka mikolaja o ladny domek w gorach (oczywiscie w Polsce) , przyczepe kempingowa super wyposazona hmmm coby tu jeszcze skoro mikolaj taki bogaty w tym roku ;-)a pomysle jeszcze :-)
M
m_ktosia
Gość
sami a gdzie z ta przyczepa bys pojechala?
babeczki super sprawa
babeczki super sprawa
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
A oto nasz achoinka. Trochę mała, bo dopiero mikołajowa, na święta będzie większa.
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Pysiu ladna choineczka .
A co ja bym chciala w prezencie? Kurcze jak jest bez limitu to ciezko... ja to bede nudna...zdrowka dla Martynki bym chciala i dla naszych wszystkich dzieciaczkow, zeby tak sw. Mikolaj wielki wor zdrowia dla wszystkich przyniosl .
A poza tym to wlasna silownie bym chciala !
A co ja bym chciala w prezencie? Kurcze jak jest bez limitu to ciezko... ja to bede nudna...zdrowka dla Martynki bym chciala i dla naszych wszystkich dzieciaczkow, zeby tak sw. Mikolaj wielki wor zdrowia dla wszystkich przyniosl .
A poza tym to wlasna silownie bym chciala !
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a ja wlasnie zamowilam dla nas na swieta snieg!!! ma sie znajomosci tam i owdzie ;-)ulepimy wspolnie balwana,porzucamy sie sniezkami oczywiscie w blasku gwiazd przy akompaniamencie koled
a ja to bym chciala wlasna stadnine koni i domek z bialym plotkiem i zalozyc prywatne przedszkole i zabrac moja rodzinke na wspolny wypad gdzies do cieplych krajow i zeby moj M jeszcze raz mi sie oswiadczyl-niezapomniana chwila byla...
a co z karpiem?jadacie? niech bedzie ale zeby nie cierpial za bardzo...a moze kazda z nas kupi jednego i podarujemy im zycie!!! niech tez maja cos z tych swiat
a ja to bym chciala wlasna stadnine koni i domek z bialym plotkiem i zalozyc prywatne przedszkole i zabrac moja rodzinke na wspolny wypad gdzies do cieplych krajow i zeby moj M jeszcze raz mi sie oswiadczyl-niezapomniana chwila byla...
a co z karpiem?jadacie? niech bedzie ale zeby nie cierpial za bardzo...a moze kazda z nas kupi jednego i podarujemy im zycie!!! niech tez maja cos z tych swiat
Podziel się: