reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
odpocznij teraz...
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Straszna tragedia, nie potrafie poukladac zrozumiec i ogarnac tego w zaden sposob, nie potrafie nie chce i nie probuje (( strasznie mi przykro( Boze swiec nad jej dusza (*)(*)(*) daj sile rodzinie
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
nie wiem co napisać nawet, ;( światełko zapalam dla Ciebie
[*]
[*]
neilaaa
Fanka BB :)
Wyrazy współczucia dla rodziny... nawet nie wiem co napisać, straszna tragedia (((((((
Spoczywaj w pokoju
[*]
Spoczywaj w pokoju
[*]
B
beti2223
Gość
[*] spoczywaj w pokoju...
Straszne! Od jakiegos roku zagladam czasami na to forum i za kazdym razem czytam o jakiejs tragedii w ktorej gina mlode matki albo kobiety w ciazy. Pamietam jak w lipcu zeszlego roku wstrzasnela mna wiadomosc o smiertelnym wypadku kobiety w 8 czy 9 miesiacu ciazy. Jechala po mebelki dla dziecka. Od tamtej pory zginelo tragicznie jeszcze kilka osob...co sie tu dzieje?
Przerazajaco kruche jest to zycie. Mialam wlasnie nakrzyczec na swoja pocieche rozwalajaca zabawki po calym domu ale rozmyslilam sie. Jak to glupio denerwowac sie takimi blahostkami.
Wyrazy wspolczucia rodzinie
[*]
Przerazajaco kruche jest to zycie. Mialam wlasnie nakrzyczec na swoja pocieche rozwalajaca zabawki po calym domu ale rozmyslilam sie. Jak to glupio denerwowac sie takimi blahostkami.
Wyrazy wspolczucia rodzinie
[*]
reklama
Podziel się: