reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nASz kaLenDARz

reklama
Dla Macia i Lenki wszystkiego najlepszego z okazji skończenia 7 miesiąca!!!!!!!!​
564af.gif

dziekujemy za zyczenia :)

i tez chcialybysmy dopisac sie do kalendarza :)

30.III urodziny mojego męża Grzeska
13.X moje urodziny
04.XI urodziny Lenki
05.X rocznica naszego ślubu

dziekujemy Kunda Lenusia choć juz spi na chwile sie przebudzila zeby pozdrowic Maciusia i przeslac mu buziaki z okazji "miesiecznicy"

Wszystkim 7 miesięczniakom gorące buziaki od Maciusia..

Ojej ja też chcę się dopisać:
21.11 Urodziny Maciusia
25.10 Moje urodziny
30.01 Urodziny mojego kochanego męża
23.10 nasza rocznica ślubu :laugh:

Dla kolejnych siedmiomiesięczniaków oraz wszystkich dzieciaczków słonecznego lata :)

To ja również chciałabym dopisać nas do listy:
13.02 - moje urodzinki
03.03 - urodzinki mojego mężusia
26.04 - rocznica ślubu
31.10 - urodzinki naszego synka Marcinka

reklama
Hej Hej mój Bartoszek też świętuję dzisiaj siedmiomiesięcznice!!
Wszystkiego najlepszego dla Maciusia i Lenki,
My też chcemy się dopisać

4.11.2005 r. Ur. Bartoszka kochanego synusia
7.02. moje urodziny
2.08. urodziny mężusia
15.05. rocznica ślubu ( już mineła 2 rocznica ale czas szybko leci)

Do góry