reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nakryci przez dziecko w trakcie miłości

Piszę w swoim imieniu i koleżanki,która nie ma dostepu do sieci,a chciałaby poznać zdanie innych kobiet .

Czy zdarzyło się kiedyś że dzieci nakryły Was w trakcie uprawiania seksu ?że nagle weszły do sypialni lub zastały Was w innym miejscu ?Jakie były Wasze reakcje ?
Co byście poradziły gdy to już się przytrafi ?

Wiem,że lepiej dmuchać na zimne i wstawiać zamki,zamykać się,wysyłać dzieci do dziadków itd.

Chodzi o sytuacje ''po fakcie'' .Podzielcie się swoimi doświadczeniami i sposobami

reklama
Zdecydowanie ciekawy wątek:p
Jeśli chodzi natomiast o rady to jesl dzieciaczek jest malutki to zdecydowanie wymyśliłabym jakąś historię na ten temat. np. tata z mamą bawili się w gilgotki pod koudrą :p:p:p:p

ja pamiętam jak sama nakryłam moich rodziców - nie byłam już na tyle mała żeby mi jakiś kit o gilgotkach wcisnąć - miałam pewnie z 9 lat. Masakra, pamiętam że było to dla mnie jakieś wręcz traumatyczne przeżycie. Długo potem przychodziłam do rodziców w nocy spać z nimi i ciężko mi się było jakoś pozbierać. Także jako matka będę robiła wszystko żeby zapobiec takiej sytuacji

Ja sie zastanawiam nad jednym ( moze nie na temat). Przecież w krajach trzeciego świata, ludzie mieszkają całymi rodzinami w jednym pomieszczeniu, dzieci maja na pęczki i tam seks jest na porządku dziennym dzieci sie niczemu nie dziwia. Ewentualnie nikt sie ich o to nie pyta. No ale idąc tokiem, że temat seksu nie jest tam żadnym tabu to i dzieci nie przeżywają w takim stopniu jak w naszym społeczeństwie gdy nakryją własnych rodziców. Oczywiscie nie namawiam do praktyki tego sposobuzycia no ale tak tylko nadmieniam.

A wracając do tematu ja nigdy nie nakryłam rodziców ale za to ciotke nakryłam... no cóz było mi trochę głupio, ale oni mnie nie widzieli wiec ja siedziałam cicho miałam wtedy jakieś 9-10 lat. Mnie też mój syn nie nakrył, a nawet jesli to jestt jeszcze za mały, żeby cokolwiek zrozumieć, ale w przyszlosci mam zamiar nie dopsucic do takiej sytuacji dla własnego spokoju i wygody, oczywiscie tez w trosce o syna.

Nas niestety córa kiedyś nakryła.. głupia nie jest, powiedzieliśmy jej wprost, że mamusia się z tatusiem tak przytulają bo się bardzo kochają. Powiedziała: acha i wyszła bawić się dalej.
Ja kiedyś nakryłam tak rodziców, miałam z 7 lat i powiem szczerze, nie bylo to nic miłego.. oni nie wiedzieli o tym a ja nigdy nie wspomniałam..

ja tez niejednokrotnie nakrylam swoich rodzicow... dla mnie to byla trauma, widzialam to jak bylam mala i wieksza. Teraz sama mam synka w jednym pokoju i niby ostatni raz widzialam sie z mezem jak maluc mial 6mies ale juz wtedy przezywalam stres zeby tylko sie nie obudzil.
Ja na pewno bede pilnowala zeby nas nie nakryl... a jak to sie mimo wszystko stanie? nie wiem jak mu to wytlumacze.

Ja również nakryłam rodziców. Co prawda nie w trakcie,ale jak spali nadzy. Miałam może z 7 lat. Czułam się troszkę skrępowana, ale nie miałam z tym kłopotu. Może dlatego,ze tylko spali nago. I nie zastanawiałam się nawet czemu specjalnie.
Nie wiem co bym zrobiła jakbym nakryła ich w trakcie.
Sama mam taką sytuacje,ze mamy kawalerkę. Narazie poprostu wychodziliśmy w nocy do kuchni jak mały spał. Ale nie wiem co będzie potem. Mam nadzieje,ze nie będziemy tu wkrótce mieszkać. Albo będziemy to robić poza domem.
Nie wiem jak bym to wytłumaczyła dziecku. Tym bardziej,ze każdy ma inną wrażliwość. Pewnie bym powiedziała,ze to co robimy to dlatego,ze mocno się kochamy.To zależy ile dziecko by miało lat. Gdyby to było dziecko szkolne-to pewnie już by się czegoś domyślało.

Ja kiedyś też nakryłam rodziców.Miałam ok.10 lat i już mniej więcej wiedziałam
o co chodzi.Niestety stało się to po imprezie kiedy rodzice zabalowali,
a potem kochali się i byli bardzo głośno,zwłaszcza mama i to mnie obudziło.
Poszłam do ich sypialni bo bałam się,że mamie dzieję się krzywda...:baffled:
To było dla mnie bardzo trudne...
Po jakimś czasie nakryłam rodziców ponownie i to był dla mnie jeszcze większy szok.
Oni nawet mnie nie widzieli,mimo że stałam dość długo jak wryta i zahipnotyzowana.

Sama mam dwójkę dzieci i staramy się uważać .Niestety kilka miesięcy temu w wakacje
mieliśmy wpadkę -moja 11 letnia córka widziała jak pieściłam męża oralnie:sorry:
To był dla nas wszystkich trudny okres ,córka bardzo to przeżyła:-(

reklama
Do góry