A ja polecam sklep internetowy www.dzieciecykram.pl . Cały czas pojawiają się jakieś nowości, mają wiele promocyjnych cen, są otwarci na sugestie klientów.
reklama
merko
Aktywna w BB
Ja polecam Pierwszy Uśmiech - Artykuły dziecięce - Sklep Częstochowa - Wózki | Krzesełka | Leżaczki | Akcesoria Kupiłam wózek z navingtona i w zasadzie całą wyprawkę. Prócz ubranek, można kupić w zasadzie wszystko. Jako sklep pot patronatem deltimu, polecam każdemu kto chce kupić i mieć szybko dostarczony wózek z x-landera albo navingtona.
Ja polecam meblosklep jeśli planujecie kupno mebli- obojętnie jakich. My kupowaliśmy tam dla małej łóżko "następne"
Takie jak to na zdjęciu trzecim: Łóżka piętrowe dla dzieci i łóżka piętrowe młodzieżowe
Super się sprawuje i mała bardzo zadowolona.
Takie jak to na zdjęciu trzecim: Łóżka piętrowe dla dzieci i łóżka piętrowe młodzieżowe
Super się sprawuje i mała bardzo zadowolona.
Jeżeli jesteście w trakcie zakupy wyprawki sprawdźcie ten sklep. Ma świetne ceny, ale otwarcie dopiero w marcu, podobno na zmówienia złożone od 20 lutego ma być jeszcze 5% rabatu.
Link: artykuły dziecięce
Link: artykuły dziecięce
Ja jestem nowa i strasznie mi się tu podoba! Tyle wątków! :-) Jeśli chodzi o sklepy internetowe, to polecam chyba nowy sklep - sprytnazuza.pl. Zrobiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona!! Poza tym cenowo, porównując z innymi sklepami internetowymi (raczej tylko tak robię zakupy, szczególnie domowe, żeby nie dźwigać ;-)), to naprawdę super. To jeśli chodzi o artykuły do domu i dla dzieci.
Ubranka jednak kupuję częściej w sklepach "normalnych", lubię zobaczyć jaki materiał, jak uszyte itd. :-) Pozdrawiam wszystkich!!!
Ubranka jednak kupuję częściej w sklepach "normalnych", lubię zobaczyć jaki materiał, jak uszyte itd. :-) Pozdrawiam wszystkich!!!
Ja ostatnio staram sie kupowac znizki na Groupon i w sumie dobrze na tym wyszlam. Kupilam fajne zabawki z fischer price no i bylo duzo zabawy. W sumie oczywiscie ze na tych portalach grupowych mozna sie zawsze na cos nadziac ale mozna tez czasami co ciekawego wyczaic.
BaśkaKaśka
Zaciekawiona BB
ja tez lubie toys r us, zawsze jak jestem w blue city to tam zagladam
marusiaczek
Zaangażowana w BB
o tak, bylem w tym Toys r us i powiem, ze pierwszy raz spotkalem sie z tak dobrze wyposazonym sklepem dla dzieci.
reklama
BaśkaKaśka
Zaciekawiona BB
no wlasnie, chodzi o to zeby wszystko w jednym miejscu bylo, a nie trzeb latac po wszystkich sklepach zeby np skompletowac wyprawke
Podziel się: