reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na wesoło!!! ;)

hehe dobre :-D

Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę, i zamieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop, pojechał więc o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy na poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie:
Do: Moja ukochana żona
Temat: Jestem już na miejscu.
Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco".

reklama
Przychodzi staruszek do lekarza.
Pielegniarka pyta "Ile Pan ma lat?"
82-odpowiada pacjent
"Nie dalabym Panu"-mowi pielegniarka
"A nawet nie smialbym nawet prosic" ...

to tak z okazji wczorajszego dnia kobiet:)
- Co ma wspólnego kolejka elektryczna i piersi?
- Są przeznaczone dla dzieci, ale bawią się nimi faceci.

- Co mają wspólnego: kobiece gusta, toaleta i łechtaczka?
- Mężczyźni zawsze trafiają obok.

- Dlaczego kobiety mają problemy z parkowaniem?
- Bo całe życie wmawia się im, że TO ma 20 cm.

- Jaki jest szczyt perswazji?
- Wmówić kobiecie, że mniejszy penis jest lepszy, bo nie uwiera.

Po stosunku chłopak do dziewczyny:
- Dlaczego nie powiedziałaś, że jesteś dziewicą? Gdybym wiedział, byłbym delikatniejszy.
- Gdybym wiedziała, że w końcu ci stanie, to bym zdjęła rajstopy.

- Dlaczego seks z mężczyzną jest jak brazylijska telenowela?
- Bo w momencie, kiedy zaczyna się dziać co interesującego, wszystko się kończy aż do następnego razu.

- Dlaczego tak dużo kobiet udaje orgazm?
- Dla tego, że tylu facetów robi im udawaną grę wstępną.

- Jak nazywa się niewrażliwa podstawa penisa?
- Facet.

Mąż do żony:
- Kochanie, a co powiesz na szybki numerek?
- To ty znasz jakieś inne?

Jakie słowa potrafią zepsuć kobiecie najlepszy seks?
- Kochanie! Wróciłem!

- Czym się różni idealny mąż od idealnego kochanka?
- Idealny mąż to taki, który zastając żonę baraszkującą w łóżku z kochankiem powie „Wy dokończcie, a ja idę zaparzyć kawę”. Idealny kochanek to taki, który w tej sytuacji potrafi dokończyć.

- Co robi facet, żeby wziąć kąpiel z bąbelkami?
- Zjada na obiad groch z kapustą.

- Dlaczego mężczyźni nie mają kryzysu wieku średniego?
- Ponieważ nigdy nie dorastają.

- Jak mężczyźni sortują pranie?
- Na "brudne" oraz "brudne, ale jeszcze można założyć".

- Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać smukłą sylwetkę?
- Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co jest w łóżku i idzie do lodówki.
- Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego?
- Powoduje dużo cierpień, a jak się go pozbędziesz, to okazuje się, że do niczego nie był potrzebny.

- Dlaczego mężczyźni nadają imiona swoim penisom?
- Bo chcą być na ty z tymi, którzy podejmują wszystkie decyzje.

Penis jest jak pies:
- plącze się miedzy nogami,
- lubi, jak się go głaszcze,
- cieszy się razem z panem.

Rozmawiają dwie przyjaciółki. Jedna mówi:
- Mam wspaniałego męża: nie pije, nie pali, nie interesuje się innymi kobietami, nie zdradza mnie, nie lubi piłki nożnej, nie bije mnie...
Na to druga:
- A od dawna jest sparaliżowany?

- Jak facet wyobraża sobie piekło?
- Kufle mają dziury, a kobiety nie.

- Dlaczego faceci uwielbiają kobiety w skórzanych strojach?
- Bo im pachną jak nowa tapicerka w samochodzie.

- Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
- "Ładnie wyglądam?"
- A facet?
- "Lepiej tam teraz nie wchodź".

- Jak mężczyzna najłatwiej może popełnić samobójstwo?
- Wystarczy, że skoczy z poziomu swojego EGO na poziom swojego IQ.

- Co mają ze sobą wspólnego: plemnik i mężczyzna?
- W obu przypadkach jeden na milion okaże się człowiekiem.

- Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny?
- Stać mnie na więcej.

:-D:-DDobre

Rozmawia dwóch facetów. Jeden mówi do drugiego
- Wiesz ale moja żona jest naiwna. Robi prawo jady i mysli że dam jej samochód!

- Moja to jest dopiero naiwna. Jedzie z koleżanką na wycieczke, spakowała 20 prezerwatyw. Naiwna myśli że przyjadę!!!

reklama
Do góry