reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

na wesoło :)

he, he, wiecie co jak sobie tak slucham tych wiadomosci z Polski to komedia jakas, albo tragifarsa raczej.
No i z mojego podworka: dowiedzialam sie wczoraj (od kolezanki, ktora przyjechala z Anglii, ja tu jak slowo daje nic na ten temat nie slyszalam, ale sprawdzilam i okazalo sie ze prawda) ze film z Kubusiem Puchatkeim nie moze byc wyswietlany na publicznym kanale tutejszej telewizji. A dlaczego?..... przez Prosiaczka ;D ;D ;D, jako ze jest swinia, nie jest to zgodne z tradycja turecka (muzulmanska)

reklama
A co na to Prosiaczek  ;D ???
p10dwtt4.gif

Moj mąż karmi Irenkę: za mamusię, za tatusia, za ciocię, babcię, dziadzia, za ministra edukacji narodowej... (tu przykładna córka zrobiła brrrrrrrrr zupką ;D)

PODANIE O ZEZWOLENIE WYJSCIA WIECZORNEGO Z KUMPLAMI

Imię i nazwisko męża / chłopaka :

Zabiegam o zezwolenie od kompetentnego autorytetu wyjścia z moimi kumplami podczas okresu poniższego :
Data .................... godzina wyjścia ..................... godzina powrotu LIMITOWANA ....................
W przypadku uzyskania zezwolenia, przysięgam na mój honor przebywać tylko w miejscach określonych poniżej i w godzinach wymienionych. Obiecuje nie podrywać żadnej kobiety. Obiecuje nie rozmawiać z żadną inna kobieta , niż wymienione poniżej. Nie wyłączę mojej komórki pod żadnym pretekstem. Będę spożywać ilości alkoholu zezwolonego, w przypadku przekroczenia ilości przewidzianych, najpierw zadzwonię po taksówkę, a zaraz potem do mojej żony / dziewczyny z prośbą o zezwolenie dodatkowe. Zgadzam się że nawet gdy takie zezwolenie otrzymam, moja żona / dziewczyna rezerwuje sobie prawo do nie odzywania się i mi zrobienia piekła z życia przez następny tydzień.

Alkohol zezwolony (jednostki) Piwo ............... wino ............... inne ............... ogółem ...............

Miejsca autoryzowane
Gdzie .......................... od (godz.-min) .................... do (godz.-min) ....................
Gdzie .......................... od (godz.-min) .................... do (godz.-min) ....................

Kobiety z którymi można rozmawiać (np. kelnerki) ..........................................................................................
.WAŻNE – WOLNA KLAUZULA TOPLES :
Niezależnie od osób płci żeńskiej wymienionych w powyższym zezwoleniu, zabrania się imperatywie kontaktów z kobietami gołymi lub toples. Złamanie warunków klauzuli pociąga za sobą natychmiastowe i bez okresu wypowiedzenia zerwanie naszego związku.

Deklaruje być świadom tego, kto rządzi w domu. Jestem świadomy, że to nocne wyjście z moimi kolegami będzie mnie kosztowało fortunę w kwiatach i prezentach. Moja żona / dziewczyna rezerwuje sobie prawo używania mojej karty kredytowej jako rekompensaty. Oprócz tego obiecuje zabrać ja na koncert / sztukę jaka ona sobie wybierze, jeśli moje spóźnienie będzie większe niż jedna minuta po limitowanej godzinie powrotu.
Po moim powrocie obiecuje robić siku tylko do toalety. Obiecuje uważać, by nie obudzić mojej żony / dziewczyny i by jej nie wdmuchiwać moich alkoholicznych wyziewów w szyję. Obiecuję nie zachowywać się jak pijak.
Deklaruję, że przy mojej nędznej opinii (nic porównywalnego z opinią mojej żony / dziewczyny), wszystkie informacje zawarte w powyższym podaniu są zgodne z prawdą.

Podpis – mąż .....................................................................................

Podanie : Zezwolono TAK / NIE odrzucono TAK / NIE

Powyższa decyzja jest ostateczna. Jeżeli podanie zostało rozpatrzone pozytywnie, odciąć kupon i nosić przy sobie na stałe .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozwolenie na nocne wyjście mojego męża / chłopaka na okres
Data .................... godzina wyjścia .................... godzina powrotu ....................
Podpis – żona ............................................................................................................................

PODANIE O ZEZWOLENIE WYJSCIA NOCNEGO Z KOLEŻANKAMI

Nazwisko żony / dziewczyny

WYCHODZĘ Z KOLEŻANKAMI

Podpis (własny) ...........................................

W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, że bobas waży znacznie poniżej normy.
- Dziecko jest karmione piersia czy z butelki - spytał lekarz
- Piersia - odpowiedziała kobieta
- W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę.
Kobieta rozebrała się i doktor zaczał uciskać jej piersi. Przez chwilę je ugniatał, masował kolistymi ruchami dłoni, kilka razy uszczypnał sutki. Gdy skończył szczegółowe badanie,
kazał kobiecie się ubrać i powiedział:
- Nic dziwnego, że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka!
- Wiem - odpowiedziała - jestem jego babcia, ale cieszę się, że przyszłam

reklama
Do góry