reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NA SYGNALE! wątek szpitalny

Ja się troszkę naczytałam przy okazji swoich problemów i z tego co pisało, to niestety najgorsza z możliwych opcji. Zwykle co prawda do pęknięcia dochodzi w trakcie porodu, a nie tak samo z siebie.
Pewnie czeka Fili leżenie plackiem do samego końca.

Trzymam mocno kciuki oby jak najdłużej wytrzymali. Powinni jej sterydy na wszelki wypadek podać na płucka dla Małego.

reklama
oj... tez nie wiedziałam, że może do czegoś takiego dojść. Biedna Fillil ... zaciskam mocniej kciuki i mam nadzieje, że wszystko się dobrze skończy.

kurcze cały czas o nich myślę :-( czemu zawsze wszystko musi być pod górkę. Ciąża to przecież magiczny czas, to nie choroba etc ale nie wiem kiedy tak było. Może kiedyś za siedmioma górami , za siedmioma lasami układało się wszystko pięknie.

no właśnie lori. jak słyszę teścia, że kiedyś to normalnie się żyło, a ja siedzę w domu za L4, albo innych chłopów z tekstami ciąża to nie choroba itd itd. to mi ciśnienie skacze!

wystarczy spojrzeć na nasz wątek, większość dziewczyn ma jakieś klopoty. Jak nie cukrzyca, to skracająca szyjka, to ciśnienie albo bóle brzucha. Ja z tymi zastrzykami to już w ogóle i mi ktoś powie że ciąża to nie choroba :dry:

reklama
Do góry