reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

na poprawę humoru:)

super KAROLA, slicznie wygladasz!!!!:tak::tak:
IRTASIA A TY tez "idz na calosc" , jak to mowia wlosy nie maz, latwo zmienic....co tam szkoda wlosow...ja tez sie bije z myslami czyby nie zrobic jakiejs krotszej "szalowej" fryzury, a co, raz sie zyje!!!!

reklama
włosy nie zeby odrosną;-):rofl2:
Karola fajna fryzurka
hm ja tez po fryzjerze ale nie mam byc z czego dumna.......opitoliła mi tak grzywke ,ze:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

Agusia nie daj się prosić. A nawet jeśli ci się nie podoba to grzywka odrośnie za kilka dni więć to nie problem gorzej jakbyś chciała dł€gie włosy a fryzjer ciach i masz krótkie to tu może być problem.
z resztą nie widzę problemu choć ja cał czas chodzę z zamiarem zrobienia się na mega krótko ale mól" pogromca kobiecych kaprysów" - fryzjer powiedział że mi tego nie zrobi i muszę iść gdzieś indziej, bo nie bierze odpowiedzialności za efekt- więc bewnie wyglądałąbym jak DEBIL:tak:

KArola super fryzurka:tak: taka twarzowa:-)

kieyds tez omijałam fryzjerów szerokim łukiem, bo bałam się ze mi spitolą fryz i żal mi było moich długich włosów:sorry2: ale potem zmieniłam zdanie i dobrze, bo i wygladam i czuje sie lepiej w takich włoskach niz w prostych długich, z którymi nie mogłam nic zrobic bo były za długie i za cięzkie zeby cokoliwek ułozyc lub spiąc jakoś sensownie:baffled:

Karola, wygladasz swietnie:tak::tak:

Agusia, pamietam jak bedac na studiach poszlam do fryzjerki na podciecie wlosow (a mialam dosc krotkie tylko odrastajace i chcialam wrocic do wczesniejszej frysury). A ta mnie tak wyrznela ze nic nie dalo sie z tym zrobic. Jak idiota wygladalam

Karola mi też się bardzo podoba:tak: Chyba i ja powinnam się przejść do fryzjera i w końcu obciąć te włosy, bo już długie są i ciągle je tylko związuje, bo szybko i wygodnie, ale zmieniłaby to;-) Zresztą szybciej bym je rozczesała i może atrakcyjniej wyglądała:sorry2:

reklama
Karola fryzurka bardzo fajna,ja też niedawno obcięłam,żeby na wiosnę i lato były nowe,świeże i fajniejsze:-D

Do góry