reklama
olka11135
Fanka BB :)
Hej mam pytanie, ogólnie to mam 3 dzień okresu i chciałam się kochać z chłopakiem lecz trochę nie wyszło no i było kilka razy bez zabezpieczenia lecz to trwało może minutę bez żadnego wytrysku, nie było nawet blisko. Czy da się zajść w ciążę poprzez cos takiego?
Tak
Są jakieś duże szanse na to czy coś? Do tego mam problemy hormonalne i nie wiem sama co o tym myśleć
marta18691
Zawsze jest ryzyko
olka11135
Są jakieś duże szanse na to czy coś? Do tego mam problemy hormonalne i nie wiem sama co o tym myśleć
Każdy stosunek bez zabezpieczenia może skończyć się ciążą.
50/50
Dzięki za informacje szczerze nie wiedziałam że da się zajść w ciążę nawet podczas okresuKażdy stosunek bez zabezpieczenia może skończyć się ciążą.
50/50
olka11135
Dzięki za informacje szczerze nie wiedziałam że da się zajść w ciążę nawet podczas okresu
W ciąże zachodzi się wyłącznie w owulację.
Ale owulacja może wystąpić w bardzo różnym dniu cyklu plus plemniki żyją średnio 2-3 dni, a w niektórych przypadkach nawet 5-7 dni
właśnie dlatego podaje informację że to było podczas okresu, okresy mam mega nieregularne czasem po 60 dni cyklu nawet więc się pytam jaka szansa na zajście w ciążęW ciąże zachodzi się wyłącznie w owulację.
Ale owulacja może wystąpić w bardzo różnym dniu cyklu plus plemniki żyją średnio 2-3 dni, a w niektórych przypadkach nawet 5-7 dni
olka11135
właśnie dlatego podaje informację że to było podczas okresu, okresy mam mega nieregularne czasem po 60 dni cyklu nawet więc się pytam jaka szansa na zajście w ciążę
50%
reklama