Czesc dziewczyny. Znowu przychodze do Was po porade odnosnie sprzetu. Otoz moja druga corka konczy dzisiaj pol roczku i nieuchronnie zbliza sie moment, kiedy zacznie raczkowac i buszowac po podlodze. No i wlasnie. Czy macie jakies sprawdzone urzadzenia do odkurzania i mycia podlog. Najlepiej w jednym urzadzeniu. Zwykly mop wydaje mi sie niewystarczajacy. Bede wdzieczna jesli polecicie mi jakies sprawdzone sprzety.
reklama
Rozwiązanie
Zle to ubralam w slowa. Moje dzieci bron Boze nie wychowuja sie w sterylnych warunkach. Zreszta mam starsza corke i zadnych wynalazkow nie mialam. Ale... zepsul mi sie odkurzacz i musialabym kupic nowy. Pomyslalam, ze ktos moze poleci cos 2w1 co zaoszczedzi mi czasu przy dwojce dzieci, skoro i tak musze kupic nowy. Bo dodam, ze wybitnie podlog myc nie lubie.
karolyn1987
Fanka BB :)
bez przesady, porządne odkurzanie i dokładne umycie podłóg porządnym płynem wystarczy. Ale jak się boisz możesz zainwestować w mop parowy
Dokladnie dzieci musza miec kontakt z zarazkami ..nie zyc w sterylnych warunkach.Mylam zwykle, odkurzalam zwykle i częstotliwość też zwykła.
Dzieci nie są ze szkla. Jeśli w domu jest normalny porzadek i standardy higieny zachowane nie ma co urządzać z domu starylizatora.
Zle to ubralam w slowa. Moje dzieci bron Boze nie wychowuja sie w sterylnych warunkach. Zreszta mam starsza corke i zadnych wynalazkow nie mialam. Ale... zepsul mi sie odkurzacz i musialabym kupic nowy. Pomyslalam, ze ktos moze poleci cos 2w1 co zaoszczedzi mi czasu przy dwojce dzieci, skoro i tak musze kupic nowy. Bo dodam, ze wybitnie podlog myc nie lubie.
Podziel się: