koriander
Fanka BB :)
Kasiulka ja nie mam wielkiego doswiadczenia z n-k, ale tak szukalam opcji by wyslac wiadomosc do wszystkich na raz i nie wiem czy znalazlam. Bo nie wiem jak sie przywitacJuż Cię przyjęłam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiulka ja nie mam wielkiego doswiadczenia z n-k, ale tak szukalam opcji by wyslac wiadomosc do wszystkich na raz i nie wiem czy znalazlam. Bo nie wiem jak sie przywitacJuż Cię przyjęłam :-)
Kasiulka ja nie mam wielkiego doswiadczenia z n-k, ale tak szukalam opcji by wyslac wiadomosc do wszystkich na raz i nie wiem czy znalazlam. Bo nie wiem jak sie przywitac
Mysle ze juz najwyzszy czas zeby dołączyc:-) Kasiu zaakceptuj mnie please
:-) tak z rozpędu jak tylko zajrzałam na profil to wysłałam zaproszenie ale po chwili doszłam do wniosku że jednak póki co lepiej będzie jak nie wszyscy znajomi będą wiedzieli o tym że spodziewam się maluszka. Zatem jeśli moge prościć moderatorkę profilu na NK to bardzo byłabym wdzięczna za nieprzyjęcie mojego zaproszenia. Będzie mnie łatwo rozpoznać bo avatar mam na NK taki sam jak w profilu na BB. Jeszcze chociaż z miesiąc poczekam, tak dla większej pewności :-)
no już jesteś, jesteś