reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Agus, GRATULACJE!!!

35419.jpg

Mój Kubus jest najgrzeczniejszy na sali.

haha :D Adasko sie budzil i zaczynal "jodlowac" jako pierwszy - a potem juz szla reakcja lancuchowa :D a teraz spi non stop - budzi sie na jedzenie i zmiane pieluchy ;)

Dziewczyny, czy któraś z Was chodziła (bądź chodzi) do dr. Kuczery z Medicusa?

, ja poszlam raz bo akurat musialam a dr Antepowicz byla na urlopie - i wiecej do niego nie pojde. zupelnie nie podobalo mi sie jego podejscie. za to polecam i bede polecac dr Antepowicz.

Hej dziewczynki, no niestety u mnie jeszcze nic :( Probujemy go przekonac, zby juz wylazil ;) tata co chwila go wywoluje, hehe. Nastepna wizyte mam na srode w szpitalu, ale mam nadzieje, ze do tego czasu................. :)))))))) brzuch mam niziutko, czasem mnie poboli zwlaszcza po lewej stronie i wsjo. Ehhh, nie moge sie juz doczekac mojego synka...

A ja juz myslalam ze masz to za sobą.
Mam pytanie nasz maly strasznie duzo je. Potrafi za jednym zamachem zjesc 60ml i po godzinie znowu chce jesc. Nie wiem czy to takie dobre ale nie moge mu nie dac bo płacze i spac nie chce. Moze cos do picia mu dawac. Moja mama powiedziała zeby wodę z mala ilością cukru dac mu. No ale ja sama juz nie wiem. Moze sa jakieś herbatki specjalne albo cos. Co o tym myślicie

Agus-no śliczne te Twoje słoneczko:)))Co do wody z cukrem-NIEEEE!!!Nie dawaj cukru takiemu maleństwu(szkoda zabków,i nie tylko-szybko się przyzwyczai do tego smaku i nie bedzie chciało innych)...polecam herbatkę jednak-np z kopru włoskiego(w pl sklepie dostaniesz-u nas sa specialne takie,ale zaparzona w saszetce tez moze byc).Ma (bez słodzenia)całkiem przyjemny smak anyzkowy.No i właściwości zbawienne-dziecię na wzdecia nie bedzie narzekało:)

reklama
Aguś syneczek cudny,tylko schrupać:-D
Lubiczanka ma rację,absolutnie nie podawaj małemu cukru!!!:no:Dzieci na początku zawsze jedzą co chwilę,potem to się unormuje:tak:A podawać mu możesz pomiędzy posiłkami właśnie herbatkę koperkową lub rumiankową,one są już dozwolone po pierwszym tygodniu życia:tak:
marakuya czekamy więc na Was:tak::-)

Do góry