Wspołżylismy z dziewczyną, (to bylo głupie) użyłem dwa razy tej samej prezerwatywy, ani za pierwszym razem ani za drugim nie doszło do wytrysku ani pełnej penetracji pochwy (moj członek nie wszedł), Dziewczyna miała okres dni niepłodnych, czy jest możliwość zajścia w ciąże? Byl też głeboki petting ale tak jak mowie spermy nie bylo jedynie preejakulant, prosze od odpowiedź. Dziękuje.
reklama
Rozwiązanie
"Użyłem dwa razy tej samej prezerwatywy" Naprawdę?? Ile masz lat? Jeśli około 16 i więcej, to może dorób sobie gdzieś w wakacje nie wiem- zbieranie owoców, koszenie trawy sąsiadom. Zarobisz trochę drobniaków i może stać Cię będzie na prezerwatywy i użycie przy każdym stosunku zupełnie nowej, nigdy wcześniej nieużywanej..
karotka1988
Zaangażowana w BB
Twoja dziewczyna jest w ciąży na 100% !!!
NeSSi
Moderatorka
To nie było głupie ...Wspołżylismy z dziewczyną, (to bylo głupie)
To było głupie ...użyłem dwa razy tej samej prezerwatywy, .
Dla pewności test w dniu spodziewanej miesiączki. Pamiętajcie, by po użyciu - nie używać go ponownie., czy jest możliwość zajścia w ciąże?.
Ostatnia edycja:
Ale jak moglo dosc do zaplodnienia skoro w ogole nie bylo wytrysku ani za pierwszym ani za drugim razem jak mowie byl tylko petting, czlonek nie byl w pochwie w ogole? Szansa jest chyba jak 1/1000
Jeżeli "czlonek nie byl w pochwie w ogole" , tym samy preejakulant -> też nie ...
to czemu pytasz?
Jakie pytanie taka odpowiedz proste.Ale jak moglo dosc do zaplodnienia skoro w ogole nie bylo wytrysku ani za pierwszym ani za drugim razem jak mowie byl tylko petting, czlonek nie byl w pochwie w ogole? Szansa jest chyba jak 1/1000
Calineczka24
Fanka BB :)
Ile Ty masz lat ?Ale jak moglo dosc do zaplodnienia skoro w ogole nie bylo wytrysku ani za pierwszym ani za drugim razem jak mowie byl tylko petting, czlonek nie byl w pochwie w ogole? Szansa jest chyba jak 1/1000
Bo aż oczy bolą jak się czyta to co Ty tu wypisujesz..
Skoro znasz odpowiedz na zadawane przez Ciebie pytanie to w jakim celu jest założony ten post?
Jak widać wiesz lepiej.
Następnym razem pomyśl zanim coś zrobisz.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jeee, nasze trolle zmieniają płeć, żeby nam życie urozmaicić
OCZYWIŚCIE że jest możliwość ciąży, zawsze gdzie seks, tam może być ciąża
A teraz sio do nauki, wakacje to idealny czas, żeby nadrobić zaległości...
reklama
Jakies korepetycje..?Jeee, nasze trolle zmieniają płeć, żeby nam życie urozmaicić
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
olcia, dobry pomysł!!! Zbijemy miliony!!!
Podziel się: