reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Możliwa ciąża?

Hej:)
Mam problem bo nie wiem co się dzieje z moim organizmem. Cykle mam regularne 27-28dni, z hormonami raczej wszystko w porządku, okresy są zawsze obfite a temperatura na kilka dni przed leci zawsze mocno w dół. Tym razem jest inaczej, nie mam normalnego okresu, tylko plamienia, kilka dni. Myślałam że nadejdzie normalny bo bolały mnie plecy, jajniki i miałam lekkie skurcze... 12.03 czyli 28dc dwa testy pokazały bladą drugą kreskę. Widziałam ją nie tylko ja ;)
Dziś test powtórzyłam ale była już tylko jedna a temperatura zaczęła właśnie spadać. Zaczynamy dopiero starania i nie do końca wiem, jak mam to rozumieć? Jakieś rady, pomysły co się dzieje? Możliwe było że organizm po prostu odrzucił zarodek?

Załączniki

• Screenshot_2021-03-14-10-30-03-713_com.sleekbit.ovuview.jpg
    Screenshot_2021-03-14-10-30-03-713_com.sleekbit.ovuview.jpg
    201,8 KB · Wyświetleń: 196
reklama
Najlepiej sprawdzisz jak poprostu pójdziesz i zbadasz krew beta hcg przy bardzo wcześniej ciąży wykryje ją jeszcze przed testami ... tak ja bym zrobiła

Według temperatury na dniach będzie @
Co do testów była to fabryczna kreska bądź biochemiczna ciąża skoro dzisiaj już nic nie ma na kolejnym teście.
Hej:)
Mam problem bo nie wiem co się dzieje z moim organizmem. Cykle mam regularne 27-28dni, z hormonami raczej wszystko w porządku, okresy są zawsze obfite a temperatura na kilka dni przed leci zawsze mocno w dół. Tym razem jest inaczej, nie mam normalnego okresu, tylko plamienia, kilka dni. Myślałam że nadejdzie normalny bo bolały mnie plecy, jajniki i miałam lekkie skurcze... 12.03 czyli 28dc dwa testy pokazały bladą drugą kreskę. Widziałam ją nie tylko ja ;)
Dziś test powtórzyłam ale była już tylko jedna a temperatura zaczęła właśnie spadać. Zaczynamy dopiero starania i nie do końca wiem, jak mam to rozumieć? Jakieś rady, pomysły co się dzieje? Możliwe było że organizm po prostu odrzucił zarodek?

Do góry