Młoda Mama28
Zaciekawiona BB
Hej! Postanowiłam napisać do Was, ponieważ jestem osobą Wysoko Wrażliwą i przeszkadza mi to w życiu (może znajdą się tutaj Kobietki, które czują to samo). Mam prawie 30 lat, małe dziecko, męża, jestem bardzo ogarnięta życiowo-dużo od siebie wymagam. Ale bywają często takie momenty, że przeżywam to co ktoś do mnie powiedział, zrobił w stosunku do mnie za mocno. Czuję się często gorsza od innych, nie mam pewności siebie, łatwo mnie zranić, strasznie się stresuję gdy muszę załatwić coś na mieście, boje się jeździć samochodem, bo nie wierzę w swoje umiejętności. Chodziłam nawet do kardiologa, ponieważ miałam skoki ciśnienia przez moje negatywne emocje. Wszystko co mam zrobić analizuje, ukladam plany awaryjne, żeby psychicznie siebie przygotować. Niestety mąż mnie w tym nie wspiera, czuję się przy nim jakbym była dużym dzieckiem, które nie radzi sobie w życiu..A chce być najlepszą żoną, mamą, koleżanką, pracownica itp.
* A więc do brzegu, szukam osób, które czują, mają podobnie jak ja i chciałyby razem popisać Życzę wszystkim miłego dnia
* A więc do brzegu, szukam osób, które czują, mają podobnie jak ja i chciałyby razem popisać Życzę wszystkim miłego dnia