Witam Was Drogie Mamy! Moja kochana półroczna córcia zjadła trochę farby z reklamówki jednorazowej przeznaczonej do odzieży dziecięcej. Nie wiem czy jej to może zaszkodzić?..... Nie wiem czy nie martwię się zaaa bardzo. Mój mąż podszedł do tego dość spokojnie.....
reklama
G
goszczaca
Gość
Nie zaszkodzi. Miałam podobnie jak Ty, dzieciak przeze mnie traumę przechodził styropian zjadł, biegalam po szpitalach lekarzach itd. ale oczywiście masz prawo się martwić, w końcu jesteś matką
Mysle ze nic złego die nie stanie o ile reklamówka cała. Jak każda matka martwisz sie o swoje dziecko. Moja córka (nie pamietam ile miesiecy miała) odgryzła i połknęła kawałek gąbki-myjki do ciała w czasie kąpieli. Myslalam, ze na zawał zejdę i tez do lekarza poleciałam na ostry dyżur. Oczywiscie nic jej nie było ale wyrzuty gryzły mnie przez kolejne dni, ze dopuściłam do takiej sytuacji chwila nieuwagi. Teraz, z czasem, juz rozsądniej podchodzę do "wybryków" córki a bywa ich naprawde duzo
Obserwuj małą ale mysle ze nie masz sie czym martwic
Obserwuj małą ale mysle ze nie masz sie czym martwic
Dziękuję za wypowiedzi i podzielenie się swoimi przeżyciami. Jestem już trochę spokojniejsza i na pewno będę ostrożniejsza. Ach te dzieciaczki... pozdrawiamWitam Was Drogie Mamy! Moja kochana półroczna córcia zjadła trochę farby z reklamówki jednorazowej przeznaczonej do odzieży dziecięcej. Nie wiem czy jej to może zaszkodzić?..... Nie wiem czy nie martwię się zaaa bardzo. Mój mąż podszedł do tego dość spokojnie.....
NeSSi
Moderatorka
Mąż ma racjęWitam Was Drogie Mamy! Moja kochana półroczna córcia zjadła trochę farby z reklamówki jednorazowej przeznaczonej do odzieży dziecięcej. Nie wiem czy jej to może zaszkodzić?..... Nie wiem czy nie martwię się zaaa bardzo. Mój mąż podszedł do tego dość spokojnie.....
Podziel się: