reklama
monikasia
Fanka BB :)
Gratuluje bardzo serdecznie pieknych postepow. Buziaki dla Was:-)
Witam
rzadziej zaglądam bo smyk nie pozwala ;-) plac zabaw, spacery, zabawy, oglądanie książeczek itp to co robimy i lubimy
Aleks ma się dobrze byliśmy u neurologa i ortopedy czekają nas wizyty ale tylko kontrolne w 2 rż. rozwija się b.dobrze ale mówić uparciuch za wiele nie chce
taki ze mnie śmieszek
rzadziej zaglądam bo smyk nie pozwala ;-) plac zabaw, spacery, zabawy, oglądanie książeczek itp to co robimy i lubimy
Aleks ma się dobrze byliśmy u neurologa i ortopedy czekają nas wizyty ale tylko kontrolne w 2 rż. rozwija się b.dobrze ale mówić uparciuch za wiele nie chce
taki ze mnie śmieszek
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Super wieści Angela
A napisz jeszcze jak u Aleksa z waga i wzrostem.
Uściskaj swojego krasnala ode mnie
A napisz jeszcze jak u Aleksa z waga i wzrostem.
Uściskaj swojego krasnala ode mnie
Kamea
Fanka BB :)
przystojniak z Aleksa. Nie martw się jeszcze się rozgada i Cię zagada;-)
na początku roku Aleks miał ospę więc szczepienia odroczone przez 3 m-ce jak poszłam z nim w kwietniu pielęgniarka go zważyła i zmierzyła, chcąc wpisc w karte wyniki była w szoku że tyle urósł i mierzyła Aleksa raz jeszcze bo wyszło jej 77 a drugi raz 78 a 1.12.10 miał 73 cm
po 6 tygodniach ponowne szczepienie i powtórka z rozrywki dwa razy go mierzyła bo jakoś dużo się wydawało wyszło 79 za drugim 80
Aleks na dzień dzisiejszy tak więc ma 80 cm i waży ok 10,200
po 6 tygodniach ponowne szczepienie i powtórka z rozrywki dwa razy go mierzyła bo jakoś dużo się wydawało wyszło 79 za drugim 80
Aleks na dzień dzisiejszy tak więc ma 80 cm i waży ok 10,200
Witam
Aleksiu ma się dobrze, bilans 2 latka wypadł na + właściwie dogonił rówieśników jest troszkę mniejszy poza tym wizyta ortopedyczna ok tyle że ma zakaz chodzenia na boso (troszkę koślawi pięty) a u okulisty no cóż nadwzroczność i astygmatyzm i okularki. A tak to rośnie jak na drożdżach co dzień mnie czymś zaskakuje iiii będzie miał siostrę
Pozdrawiamy i życzymy Wesołych i radosnych świąt gdybym nie zajrzała już przed świętami
Aleksiu ma się dobrze, bilans 2 latka wypadł na + właściwie dogonił rówieśników jest troszkę mniejszy poza tym wizyta ortopedyczna ok tyle że ma zakaz chodzenia na boso (troszkę koślawi pięty) a u okulisty no cóż nadwzroczność i astygmatyzm i okularki. A tak to rośnie jak na drożdżach co dzień mnie czymś zaskakuje iiii będzie miał siostrę
Pozdrawiamy i życzymy Wesołych i radosnych świąt gdybym nie zajrzała już przed świętami
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cudowne wieści
I obyście dotrwali przynajmniej do 38 tygodnia
Cudownej spokojnej ciąży
I obyście dotrwali przynajmniej do 38 tygodnia
Cudownej spokojnej ciąży
Podziel się: