reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moj kochany Kubuś- trzymajcie mocno kciuki!!!!

Stan Kubusia bez zmian- cieżka wada serca, stan Kubunia podobno ciezki. To moze kilka zdjec dzisiaj wkleimy

Nasze pierwsze godzinki razem

narodziny0281hv.jpg

to my kilkanaście minut po porodzie

narodziny0350sn.jpg

To dumny Tatuś, ktory byl caly czas przy porodzie swojego synka :)

narodziny0400my.jpg

My i szczesliwa babcia (moja mama)- to jej pierwszy wnusio :)

narodziny0568wb.jpg

To jeszcze raz Tatuś z synkiem

reklama
Jutro postaram sie wkleic zdjecia z nastepnego dnia bo dzisiaj jestem bardzo zmeczona i chyba pojde juz spac. caly dzien bylam u Kubusia a tam niestety nie ma warunkow dla rodzicow :( siedzi sie na krzesle przy lozku a w moim wypadku przy inkubatorze, a jak ktos zostaje z dzieckiem na noc to musi miec cos do spania np karimate i spiwor bo spanie to na podlodze :(

Asia: śliczny Maluszek. trzymamy mocno kciuki. chociaż tyle że możesz siedzieć przy Małym na tym krześle.

Czeba myslec pozytywnie. Chociaz ja tez sie boje zeby moje dziecko jak sie urodzi zeby było zdrowe. Moj mąz ma cos z sercem i niewiem czy to nie przejdzie na nasza dzidzialke. Czymaj sie mocno i mysl pozytywnie.pozdrawiam

reklama
Dziewczyny jedziemy do Łodzi na operacje. Kubusia juz zabrali samolotem ale dla mamy miejsca niestety nie bylo :( teraz sie pakujemy i jedziemy samochodem. Operacja lada dzień, bedzie operował prof. Moll (chyba dobrze napisalam). Trzymajcie mocno kciuki i do uslyszenia po powrocie pewnie a to gdzies za 3 tyg podobno. Życzymy zdrowia maluszkom i rozdwojenia tym mamusiom, które czekają na swoje skarby!!!

Asia Jacek i Kubuś

Do góry