Będąc w ciąży trzeba szczególnie o siebie zadbać - więc dla mnie są najważniejsze trzy punkty:
1) porządny, dopasowany biustonosz, o czym już kiedyś pisałam. Piersi w okresie ciąży stają się większe i cięższe - dlatego warto zainwestować w dobry biustonosz by móc się póżniej cieszyć ich ładnym kształtem.
2) oliwka - sprawdzała się w poprzedniej ciąży to i teraz się sprawdzi myślę, chyba najlepiej nawilża i ujędrnia
3) buty - to jest dla mnie największy ból bo uwielbiam szpilki i nawet sobie niedawno kupiłam takie piękne 11 cm, No cóż będą musiały przeleżeć do następnego sezonu w pudełku a ja się przerzucam na klapeczki ( no z lekkim koturnem)
A ciuchy? kolorowe sukienki, kapelusze, tuniki i getry. To dla mnie tak radosny i wyjątkowy czas że chcę go spędzić kolorowo. Pewnie oblecę okoliczne ciucholandy, może sama sobie coś uszyję, na pewno nie założę na siebie nic burego, nic czarnego
Na jesień będę myśleć nad czymś wygodnym - ale to już sobie pójdę wtedy na zwolnienie i będę ewentualnie dreptać sobie po wsi
Kurcze, już mnie ciągnie żeby kupić takie malutkie śpioszki