reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modna MAMA

reklama
Betina, płaszczyk ma spory zapas, można go nosić spokojnie bez paska i wtedy jest naprawdę szeroki ;-). No chyba, że brzucho urośnie mi wyjątkowo duży...:-D.

Ufff, dzięki za kciuki i miłe słowa :) To już pojutrze :szok::-D:-D.

Betina, płaszczyk ma spory zapas, można go nosić spokojnie bez paska i wtedy jest naprawdę szeroki ;-). No chyba, że brzucho urośnie mi wyjątkowo duży...:-D.

Ufff, dzięki za kciuki i miłe słowa :) To już pojutrze :szok::-D:-D.
Z tego co widziałam Twoje fotki brzuszkowe to raczej na jakis gigant sie nie zanosi ;-)

Jeśli ślub w sb to jeszcze o panieński musisz zachaczyc :tak:

makunia liczy się! chciałam napisac że tylko z lampką szampana.. przez mój ciążowy kalafiorowy mózg zapomniałam że to niestety nie dla nas ;)

Jak obiecałam wstawiam foto płaszczyka,
IMG_4452.jpgIMG_4453.jpgbok.jpgprzód.jpg

Herbata - ja na zimę jakoś jasnych nie lubię, moze dlatego, że jasne szybciej sie brudzą . Jedynie czerwony jeszcze wchodzi w grę (a był tez czerwony ale troszke inny krój )

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry