- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Jestem za, i uważam że na siłę uszczęśliwiać nikogo nie można, więc jeśli któraś z Was jest chętna to sprawa się sama wyklaruje :-)
Tez tak uwazam.
Chcialabym sie tylko odniesc do postu kahyyy i poprosic przyszle moderatorki, o archiwizacje tematow, a nie ich usuwanie.
Mam podobne zdanie do Roxi- w sensie,że i tak sobie radzimy nawet nieźle bez;-).No,ale dla porządku jakiś by się przydał.Tez nie chciałabym nikomu nic na siłę "wrzucać",ale....Nat...;-)....
Co do "martwych " wątków"- do lamusa z nimi (czyli archiwum,szkoda na śmietnik ;-):-)).
Post pod postem jakos mnie akurat szczególnie nie razi,bo zazwyczaj są to w miarę uzasadnione przypadki...zresztą nieliczne,więc takich formalnych spraw bardzo bym się nie czepiała;-) .
W ogóle to za wielkich wymagań przyszłemu "modowi" nie powinnyśmy stawiać;-)- bo nikt nie lubi "biurokracji" i odwalania żmudnej roboty w sensie pilnowania- dorosłe jesteśmy i jakoś dawałyśmy radę do tej pory,więc mam nadzieję,że tak zostanie.Ale tak czy inaczej powinnyśmy moderatora miec,bo nigdy nie wiadomo,kiedy byłby potrzebny.
Co do "martwych " wątków"- do lamusa z nimi (czyli archiwum,szkoda na śmietnik ;-):-)).
Post pod postem jakos mnie akurat szczególnie nie razi,bo zazwyczaj są to w miarę uzasadnione przypadki...zresztą nieliczne,więc takich formalnych spraw bardzo bym się nie czepiała;-) .
W ogóle to za wielkich wymagań przyszłemu "modowi" nie powinnyśmy stawiać;-)- bo nikt nie lubi "biurokracji" i odwalania żmudnej roboty w sensie pilnowania- dorosłe jesteśmy i jakoś dawałyśmy radę do tej pory,więc mam nadzieję,że tak zostanie.Ale tak czy inaczej powinnyśmy moderatora miec,bo nigdy nie wiadomo,kiedy byłby potrzebny.
emiliab
Fanka BB :)
Ja jk najbardziej jestem za natolinką jako naszym moderatorem. I również proszę o archiwizację,a nie wyrzucanie wątków,które już "martwe".
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
a nat milczy i milczy...weź no uszczęśliw lud kobito :-)
przydałaby się jeszcze jedna osoba bo zawsze we dwie raźniej, no i będą się dziewczyny uzupełniać. któraś jeszcze jest dostępna i chętna ;-) ?
ja mam kilka typów ale nie chciałabym na siłę..myślałam o kilku osobach, które często się pojawiają i aktywne są..
przydałaby się jeszcze jedna osoba bo zawsze we dwie raźniej, no i będą się dziewczyny uzupełniać. któraś jeszcze jest dostępna i chętna ;-) ?
ja mam kilka typów ale nie chciałabym na siłę..myślałam o kilku osobach, które często się pojawiają i aktywne są..
natolin
Fanka BB :)
Dziewczyny to nie jest tak, że ja jakoś pragnę tego i dążę do tego, żeby być moderatorem (szczególnie po doświadczeniach z opiekowaniem się grupą... ), nie wiem też czy "technicznie" się do tego nadaję. Nie mniej dziękuję tym, które o mnie pomyślały. Ja uważam, że dobrze sobie radzimy bez moderatora, ale, że te osoby, które w teorii nimi teraz są to nie powinny już nimi być nawet teoretycznie. I generalnie mogłabym spróbować podjąć się tego.
ooo, Alicja, napisałam przed Twoim wywołaniem ;-)
ooo, Alicja, napisałam przed Twoim wywołaniem ;-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
nat prawda jest taka ze potrzebny jest łącznik między użytkownikami a adminami bo nigdy nie wiadomo kiedy coś trzeba będzie przekazać, zgłosić. Dlatego ja uważam ze czynny moderator jest jak najbardziej potrzebny myśle że sobie doskonale poradzisz w tej roli
i ponawiam pytanie, kto jeszcze? naprawdę myśle że powinny być dwie, na każdym poforum są po 2 modki...
i ponawiam pytanie, kto jeszcze? naprawdę myśle że powinny być dwie, na każdym poforum są po 2 modki...
reklama
magduska81
Zaciekawiona BB
Popieram co dwie głowy to nie jedna
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: