reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

u mnie dalej lody na topie. wczoraj pol litra naraz i zdziwienie dlaczego tak malo...no i truskawki ze smietana...doszly jeszcze ogorki kiszone :-) slodycze i chleb dalej nie bardzo. za to u gina dowiedzialam sie ze jednak ryby wedzone raz na ruski rok nie zaszkodza-sa niezdrowe-fakt, ale dlatego ze maja jaks smólke rakotworcza i sa przesolone.

reklama
A ja to jakiś dziwak bo kompletnie na nic nie mam ochoty, na poczatku duzo warzyw i owoców jadlam ale teraz mi jakos zbrzydly. jem bo musze ale żeby mi to sprawialo frajde to nie powiem ehh..

ja tez niestety zostalam zaatakowana przez zgage. pomaga mleko zimne najlepiej przed snem (nie jest to problem-bo przewaznie wieczorem ta zgaga) no i migdaly w calosci. a z lekow to rennie.

nie będę oryginalna- u mnie też faza na lody-takie kulki śmietankowe z ajerkoniakiem i w kokosie:-) i truskawki z reala oczywiście:-) i niezmiennie od początku mój żelazny zestaw-chlebek z żółtym srem i pomidorem:-)

czy czekasz na coreczke?:) pytam - bo to byl moj zestaw w pierwszej ciazy!!! doslownie:)

teraz kroluja ogorki kiszoneŁD

ja przy pierwszej ciazy mialam zgage tylko po kubusiu
teraz po takim chlebie razowym zbitym..foliowanym z dlugimi terminami waznosci(nigdy nie wiem jak one sie nazwyaja?..2 dni temu klelam, ze go zjadlam!:-D

to chyba pumpernikiel ten chleb sie nazywa czy cos w tym stylu...one sa b ciezkie te chlebki i ostatnio wyczytalam ze wbrew pozorom bardzo kaloryczne :szok::szok::szok: ale zarowno ten chleb jak i kubus maja b duzo konserwantow wiec zapewne to chemia Ci nie sluzy ;-)

a ja dostałam z Polski kiełbaske wiejską:) rzuciłam sie na nią jak wygłodzony wilk a potem mi było niedobrze ehhh...
Bogu dzieki nie wiem co to zgaga bo nigdy nie miałam i niech tak zostanie

reklama
Do góry