reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

reklama
Zazdroszcze wam tej kapusty kiszonej:zawstydzona/y: Ale jade za tydzien do polski to nadrobie. Mammmmmmmmmm taka ochote na kapusteeee:wściekła/y:

tak czytam to pod jeden mianownik wszystko- za mna tez glownie kwasne- ogorki kiszone jem kilogramami, jak i pomarancze!!!
a kiszona kapusta dzis kroluje u nas na stole!:-)

mamy super dobrze zaopatrzony polski sklep, mozna kupic wszystko!:-)

Rusalka ty to chyba jednak chłopaka bedziesz miała mimo ze niby to tylko przesady ale jak czytam o zachciankach to u naszych dziewczynek co juz wiedza ze bedzie chłopczyk to kwasne wygrywa

mi tak szczerze mowiac od poczatku imtuicja mowi, ze to synek...i wszystkie przesady, wierzenia, znaki na niebie mowia- chlop jak dab:-D...
albo dziewczynka z konkretnym charakterkiem:-D:-D:-D

z Duska jadlam zupelnie co innego- glownie lody, serki, truskawki, buraczki, bulki slodkie, ...teraz to zupelnie nie moje smaki:confused:

Ja nie mam polskiego sklepu pod reka :sorry2: W niedziele jade do polski na tydzien takze wieksze kapusciane zakupy beda:-D Az mi slinka leciiiiiiiii:-p. I bym zjadla kapusniaczek takiiiiii goracyyyy :-D

Co do smakow to ja jak bylam w ciazy z moja coreczka to jadlam kiszona kapuste, czekoladki Michalki moglam tonami jesc i na zapitke litrami wode czysta gazowana pic.:-)

A jak bylam z moim synkiem w ciazy to musialam co drugi dzien ciasto piec bo mi sie po nocach sniloooo:-)

ale Wam dobrze, za Wami tak to jedzenie chodzi, a za mna jakos nic :baffled: i póxniej myśle hmm :confused: co by na ten obiad zrobić, ani na kwasne ani na slodkie. Ale całe szczęście tutaj zawsze wrzucicie jakiś ciekawyt przepis:tak:

reklama
Do góry