reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młodsze rodzeństwo dla majowego dzieciaczka:)

Paulinka, cierpliwości i wytrwałości ! Wiem, że to trudne, ale może czasami lepiej trochę odpuścić, jak to mówią? Na pewno się uda!

reklama
Do kogo z reklamacjami na temat ciąży? :-p W pierwszej czułam się super, a teraz jakieś mdłości, mega zmęczenie, słabo mi wiecznie... naaah, ja podziękuje, poproszę inną wersję :-D

W dodatku blizna tak jak zapomniałam o niej tydzień po porodzie, tak teraz chyba wyrównuje ze mną rachunki, noż cholera, czasem to czuję się jak 2 dni po operacji :crazy:

Paulina, prawie wszystkie sytuacje jakie znam, gdzie był problem z zaciążeniem, rozwiązały się same, kiedy pary po prostu przestały się tym przejmować i stresować. Więc samych relaksów życzę :*

Ja tez uważam nic na siłę bo jak sie za bardzo chce to czasem coś sie blokuje.Yolanta zamień sie z amnte ona narzeka na braki objawów.I co do cięć to zdradzę wam pewna tajemnicę:-:)wściekła/y: na starość wszystkie blizny rwa ,ciągną i bolą zwłaszcza przy zmianie pogody.:-pJak która może niech rodzi SN .

Oj, Azulka, bardzo bym chciała urodzić naturalnie, ale trochę się boję czy dam radę, czy znów nie będzie tak jak z Ninką i czy blizna da radę ta na macicy szczególnie, więc pewnie zakończy się cc. No ale najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe. Nic na siłę.
Dziś mnie odrzuciło i nawet cofnęło jak poczułam zapach jajek, robiłam akurat jajecznicę Nince. Nawet zawisnęłam na klozetem, ale na szczęście obyło się bez rozmowy z wielkim uchem.

Dziewczynki jest was coraz więcej i jeszcze na pewno przybędzie :tak: więc może byście zrobiły taką tabelkę jak wcześniej miałyśmy kto kiedy rodzi i jak płeć jak będzie wiadomo oczywiście ;) moderatorka później post przyklei ;-) a i nam będzie fajnie patrzeć co i kiedy i nie będziemy musiały ciągle zadawać pytań :p a to kiedy termin :-pitp . no chyba że uciekniecie na inne fora :p co wy na to ???

Ja jestem za :-) Bo faktycznie mnożymy się ;-) A na inne forum się nie wybieram- zaglądam ale jakoś pisać mi się tam nie chce

Mogę zrobić tabelkę, jak tylko ogarnę się ze wszystkimi terminami :)

EDIT: tabelka zrobiona, jeśli g=kogoś pominęłam to priv :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry