Hej. U mnie wszystko ok. Czuje się do też tylko już ciężko z wykonywaniem prostych czynności. Bolą mnie nogi i biorę już coś na krążenie. Maluchy rosną i mają się dobrze. Ważą już po ok 500 g. DZisiaj jakieś zawroty głowy mam więc leżę. N z babcia buszuje. Ewusia a który Ty tydZień jetes bo mi w tel nie wyświetla.
reklama
Oj Ewusia leci ten czas, leci- za tydzień Ali już 5 miesięcy stuknie
Tak się aktualnie prezentuje moja młodsza panna. Dzisiaj była pierwszy raz na basenie i strasznie jej się podobało- w wodzie spędziła prawie 1,5 godziny a drugie tyle spała sobie w wózku a mamusia relaksowała się w basenach.
Poprzedni tydzień spędziłyśmy z dziewczynkami u moich rodziców choć nie powiem żebym jakoś szczególnie odpoczęła bo oboje jeszcze pracują więc i tak większość dnia były na mojej głowie. Mimo to łatwiej było Ulkę ogarnąć latającą po ogrodzie niż po osiedlu.
Tak się aktualnie prezentuje moja młodsza panna. Dzisiaj była pierwszy raz na basenie i strasznie jej się podobało- w wodzie spędziła prawie 1,5 godziny a drugie tyle spała sobie w wózku a mamusia relaksowała się w basenach.
Poprzedni tydzień spędziłyśmy z dziewczynkami u moich rodziców choć nie powiem żebym jakoś szczególnie odpoczęła bo oboje jeszcze pracują więc i tak większość dnia były na mojej głowie. Mimo to łatwiej było Ulkę ogarnąć latającą po ogrodzie niż po osiedlu.
Załączniki
Ewusia1986
Fanka BB :)
Katasza, Twoja młodsza Ślicznotka to już widzę ma na główce więcej włosków niż moja dwuletnia przeszło panienka cudna jest )
Annte już 19 tydzień ) ii jesteśmy po drugich prenatalnych.. mamy na piśmie że to "prawidłowe żeńskie narządy płciowe" także Michał zostaje sam na placu boju ) a poza tym wszystko ok, tylko Malutka strasznie szybko rośnie - przeciętnie podobno dziecko w tym okresie ma ok 200-250 gram, a nasza już 321 ) i długość kości udowej wykracza ponad normę ) migreny jak jestem na zwolnieniu znikają jak zaczarowane, ale w tym tygodniu już wypadało by chociaż na parę dni się pojawić. W piątek idę na krzywą, także też urlop muszę sobie wypisać )
Annte już 19 tydzień ) ii jesteśmy po drugich prenatalnych.. mamy na piśmie że to "prawidłowe żeńskie narządy płciowe" także Michał zostaje sam na placu boju ) a poza tym wszystko ok, tylko Malutka strasznie szybko rośnie - przeciętnie podobno dziecko w tym okresie ma ok 200-250 gram, a nasza już 321 ) i długość kości udowej wykracza ponad normę ) migreny jak jestem na zwolnieniu znikają jak zaczarowane, ale w tym tygodniu już wypadało by chociaż na parę dni się pojawić. W piątek idę na krzywą, także też urlop muszę sobie wypisać )
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ewusia o kawał pannicy już A imię wybrane? Mój Marcel w 20t2dc miał prawie 400 gram, więc też był raczej duży Teraz byczuś ma ponad 7 kg i nosi ubranka 68-74 Zębów jeszcze nie mamy, włoski się wytarły, ale za to gada czasami więcej niż MIkuś
Alusia dzisiaj na szczepieniu była więc i aktualne pomiary mamy- na 5 miesięcy waży 7600 i ma 69 cm więc mała to ona nie nie jest ;-) choć jak porównam ją z miesiąc młodszym Marcelem to się zastanawiam Ale najważniejsze, że zdrowa.
Annte- jak po wizycie? Nic się nie chwalisz bąbelkami
Annte- jak po wizycie? Nic się nie chwalisz bąbelkami
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Katasza Alunia taka fajna okrąglutka jest nózie ma takie cudowne Jak kiedyś zobaczyłam te fałdki na jakimś zdjęciu na fb to się z miejsca zakochałam Mój Marcel fałdki jakieś tam ma, ale taki raczej nabity i dość długi jest
Annte pochwal się fotkami bąbli
Annte pochwal się fotkami bąbli
reklama
Podziel się: