reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młodsze rodzeństwo dla majowego dzieciaczka:)

reklama
hej dziewczyny ja czekam na okres wypada 14 ciekawa jestem czy nasze starania coś dały w tym cyku czy też nie oby tak :-D
annete i co testowałaś drugi raz ?

Paulinka powodzenia w tym cyku życzę :):-D

Hej dziewczyny:) Takie upały, że nawet starać się człowiekowi nie bardzo chce:) No ale trzeba by dzisiaj wziąć mężą w obroty co by z wprawy nie wyszedł:) Kasiula będę trzymać kciuki:) Jeszcze 6 dni:) U mnie mniej więcej w tym czasie będzie wypadać owu:)))

Oczywiście już melduję ;-)
Dzidzia rośnie na razie proporcjonalnie do "długości" ciąży. Krwiak wchłonął się niemal całkowicie więc duphaston mogę odstawić. Serducho bije jak dzwon. Następna wizyta 3 września i wtedy usg genetyczne i chyba zdecyduję się na test podwójny bo jednak zaraz 3 z przodu a mąż już coraz bliżej do 4 ;-)
Myślę, że za 2 tygodnie moja wypowiedź będzie bogatsza w treść ;-)

reklama
Do góry