reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Witajcie!;-)
Dzisiaj na sniegu na maksa szaleliśmy! Bylo wspaniale! lekki mrozik itd.:-D
Jutro jak snieg jeszcze będzie, planujemy powtórkę z rozrywki!:tak:
Julita i mama Boo - zdróweczka Wam i Waszym pociechom życzę!:-)
Edysiek - to w takim razie życzę białych ferii!:-D
Dobranoc!

reklama
witajcie!;-)
dzisiaj na sniegu na maksa szaleliśmy! Bylo wspaniale! Lekki mrozik itd.:-d
jutro jak snieg jeszcze będzie, planujemy powtórkę z rozrywki!:tak:
julita i mama boo - zdróweczka wam i waszym pociechom życzę!:-)
edysiek - to w takim razie życzę białych ferii!:-d
dobranoc!

dobranocl:)

Ja nadal czekam na śnieg :no:

Mama Boo, Martusia dobry pomysł z tą komórką. Ja w sumie też muszę się dobijać do laptopa. A jeszcze wczoraj K. zainstalował sobie nową grę, a on już chyba z pół roku nie grał na kompie to mu odpuściłam ;-)
My z Angelą wczoraj grałyśmy sobie w Monopol i różne gry a potem jeszcze malowałyśmy farbami.
Dzisiaj tez muszę coś wymyslić :tak:

Julita, Lena zdrówka życzę

Martusia nie martw się moja tez mimo swoich lat od czasu do czasu potrafi dać niezły popis co by się mamie przypomniało, że dziecko to nie tylko pozytywy :-p

Wczoraj Angela pojechała z kuzynką na kulki a my byliśmy jakieś 2 godz. sami. Pofiglowaliśmy troszkę i jeszcze obejrzelismy sobie film Oszukać przeznaczenie 5. Lubię takie filmy z dreszczykiem, ale jakoś wczoraj stresa przy nim miałam, chyba za stara sie robię :szok::-D:-D

edysiek ja kiedyś lubiłam horrory a gdy tylko zaszłam w ciąże to panikara sie zrobiłam i tak mi zostało:-D jak jest coś strasznego to nie oglądam:no: i mój m sie wkurza bo ja albo ide spać albo nie pozwalam przy sobie oglądać takich filmów:sorry2:
u nas znowu troche pada tak co chwile przestaje a potem znowu no to teraz wiem że jest zima:-D
a zapowiadaja że w przyszłym tygodniu już plusowe temperatury więc trzeba korzystać bo dzieci nie będą wiedziały co to śnieg

edysiek dzieki
u nas pelno sniegu od razu jak wyszla na dwor to pierwsze co pobiegla w najwiekszy snieg w koncu dzisiaj pierwszy raz w tym roku ubrala spodnie od kombinezonu i mi tez kazala ubrac kombinezon bo przeciez snieg jest heh

Witajcie!:-)
aguska - ja w ciazy tez nie lubilam horrorow! :szok:Obecnie bardzo je lubie!:tak:
Edysiek - fajnie spedzony weekendzik!:-)
Dzisiaj idziemy znow troszke na sanki!:-D

Hej laski. Sorki że się ostatnio nie odzywam ale od dziś mamy ferie i jesteśmy u mojej siostry w Warszawie. Czasem Was podczytuję ale czasu na odpisanie brak.
Obiecuję że w przyszłym tygodniu się poprawię.

A teraz dużo zdrówka dla wszystkich chorujących a dla zdrowych miłej zabawy na śniegu bo chyba już do wszystkich zawitał.

reklama
Hejka
W weekend mialam rewolicje z mikim, na szczescie juz jest oki, pojawil sie katar i kaszelek ;]

Wiecie co, zmówiłam kalendarze na dzien babci i dziadka - dwa.

Dzis odbieram przesylke, i dwie są -mysle oki, ale rozpakowywuje i patrze a tu w jednej dwa i w drugiej dwa
shocked.gif
happy.gif
dostalam cztery zamiast dwóch
laugh.gif
no niezla pomylka...
biggrin.gif
pradziadkowie dzieciaków tez dostaną najwyzej
wink2.gif
beda szczesliwi
biggrin.gif
no a jeden zostanie chyba dla nas? ;P

​Potem pokaze efekt ;-) na grupie:-)