reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kkasiulka - odp na priva
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
temat wątku powala :-):-)
ja planuje karmić piersia na pewno przez pierwsze pół roku a potem sie zobaczy!!;-)
ja planuje karmić piersia na pewno przez pierwsze pół roku a potem sie zobaczy!!;-)
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Dziewczyny jakie zupy karmiąc piersią można jeść a jakich nie?Mam dylemat co gotować,Kacperka karmiłam bardzo krótko a Maurysia chcę jak najdłużej więc....jak to jest z zupkami dla karmiących mam???
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
co za temat:-)
ja też zamierzam karmić, ale ile czasu? zobaczymy, myśle że ok pół roku
Przeczytałam ten artykuł, i nie podoba mi się, kawy mam nie pić???
to jak będę żyć Rzadko się zdarza że nie wypije jednej z rana.
Powiedzcie mi jak to jest z jogurtami, można jeść wszystkie smaki?
ja też zamierzam karmić, ale ile czasu? zobaczymy, myśle że ok pół roku
Przeczytałam ten artykuł, i nie podoba mi się, kawy mam nie pić???
to jak będę żyć Rzadko się zdarza że nie wypije jednej z rana.
Powiedzcie mi jak to jest z jogurtami, można jeść wszystkie smaki?
Dziewczyny jakie zupy karmiąc piersią można jeść a jakich nie?Mam dylemat co gotować,Kacperka karmiłam bardzo krótko a Maurysia chcę jak najdłużej więc....jak to jest z zupkami dla karmiących mam???
majeczko- ja w zasadzie jem wszystko (no ale oczywiście z głową) i odpukać na razie żadnych problemów nie mamy...
co do zup- do tej pory jadłam rosół cielęcy, rosół drobiowy, pomidorówkę, krupnik...
na pewno nie odważyłabym się spróbować kalafiorowej, czy ogórkowej...
kama32
Wrześniowe mamy'08
sreberko- artykuł bardzo rygorystyczny. Ja znalazłam coś bardziej liberalnego:
Położna radzi - Niemowlę - Gazeta.pl
Ja podobnie jak ewa staram się jeść wszystko i jak dotąd jest dobrze. A co do kawy, to piję ricore; jest w niej generalnie więcej cykorii niż prawdziwej kawy a smak całkiem fajny.
Położna radzi - Niemowlę - Gazeta.pl
Ja podobnie jak ewa staram się jeść wszystko i jak dotąd jest dobrze. A co do kawy, to piję ricore; jest w niej generalnie więcej cykorii niż prawdziwej kawy a smak całkiem fajny.
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Hehhe....to zobaczcie co ja znalazłam....;-) Miłej lektury :-)
Największe Głupoty o karmieniu piersią - Best Of - Karmienie piersią - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Największe Głupoty o karmieniu piersią - Best Of - Karmienie piersią - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
reklama
Podziel się: